Vatan Bilgisayar hazır sistemlerine CPU ve GPU stres testi yapıyor mu?

Sanmıyorum çok önceden MediaMarkt'da çalıştım. Her şey gelişigüzel yapıyorlar. Macun bile yoktu hazır sistemden çıkarıp sürdüler.

Rezillik gerçekten.

Bir problem varsa ve bilgisayarını götürürsen yaparlar. Bunun dışında yeni bilgisayar alıyorsan, windows aldıysan o kurulur, windows yoksa bios ekranı geliyor mu diye bakılır. Stres testi yapıp vereceklerini zannetmiyorum.

Onlar üretici değil ki teste soksunlar. Bir Dell veya Alienware değil ki bunlar. Firmalar kendi hazır sistemlerinde test yaparlar ama öyle OEM toplamalarda test falan yapmazlar.

Rezillik gerçekten.

O da bir şey mi? 30 yıl orada çalışmış eleman kasayı yanlış toplamış yanımda çalışan kız da yardım ediyordu. Bende sormadım en çok anlayan benim aralarında. Kız aksi biriydi topladı etti çalıştırdılar çalışmadı. Ekran kartsız sistem. İşlemciyi sordum AMD işlemci kullanmışlar 5600X mi neydi tam hatırlamıyorum. Bende dedim ki onda entegre grafik yok ki g serilerinde oluyor dedim. 2 sinin yanında. Sonra tecrübeli olan beni çağırdı. Eski kötü PC'den 9400 Intel mi ne tam hatırlamıyorum. Öyle ondan bundan söküp macunu da olmadığı için işlemci de yok. O sistemden dizdik üstüne de eleman antivirüs ofis ile kapadı fatura açığını. Bu yaşanan yer Ankara'da çay yolundaki bir lüks AVM'de gerçekleşiyor. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı