Vatan Bilgisayar Hesap Yardımcısı (1.0.5 - Kemal Sunal)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar, daha önce yapmış olduğum ve başka bir site üzerinden çalışan VatanBilgisayar Fiyat Hesaplama aracını hatırlarsınız. Şimdi yepyeni ve çok pratik bir şey ile karşınıza geliyorum!

Biraz önce Technopat için yararlı ne yapabilirim diye düşünürken böyle bir şey yapmak aklıma geldi ve hemen Greasemonkey'i yükledim Firefox'uma ve kolları sıvayarak gerekli bilgileri de alıp bu 'script'i kodlamaya başladım.

Greasemonkey? Tarayıcınıza yükleyeceğiniz bu küçük eklenti size küçük 'script'ler yüklemenize olanak tanıyacak. Ücretsiz ve açık kaynak kodlu olarak hâli hazırda binlerce kullanabileceğiniz script'e bir yenisini daha ekledim ve işimize yaramasını umut ediyorum.

Greasemonkey ile ilgili olarak daha fazla bilgi almak için bu siteleri ziyaret edebilirsiniz: FireFox sayfası, Resmi sitesi, Resmi Wiki sayfası.

Sizi daha fazla sabırsızlandırmadan bu küçük 'script'in şuanda neler yaptığını göstereyim;

Vatan_1.png
Vatan_2.png
Vatan_3.png
Vatan_4.png

Not: Greasemonkey hakkında bilgi sahibi olmayan arkadaşlar için not geçiyorum, 'script' VatanBilgisayar'ın kendi sitesi üzerinde çalışmaktadır.

Nasıl yükleyeceğim ve kullanacağım?
Öncelikle tarayıcınıza Greasemonkey yüklemeniz gerek. (Firefox, Chrome, Diğer Tarayıcılar)
Ardından aşağıdaki adrese girerek kurulumu onaylamanız gerek, sonrasında VatanBilgisayar.com adresinden kullanmaya başlayabilirsiniz.

Buraya tıklayarak script'e ulaşabilirsiniz.

Görüş, istek ve önerilere açıktır, iyi forumlar.

İlk Greasemonkey'i indiriyorsun, kurulumunu yapıyorsun. Sonra scripti indiriyorsun, kurulumunu yapıyorsun ve bu kadar. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Revoland bir şey soracağım. Scripti "Ödeme Seçenekleri" yerine "Taksit" ekranına koysan daha pratik olmaz mıydı ? Ama tabi kide karar senin. 1 Tık fazla basarız ama bunun pratiklik konusunda biraz yetersiz geldiğini düşünüyorum. Bu arada tekrardan bunun için teşekkürler.
Bana kalsa direk ilk sayfada en üste koyardım da sonra normal fiyatları göremiyoruz. :D
 
:D Normale gerek yok. %30 olsun yeter :)
İşte öyle düşünmeyip muhalefet olmaya çalışan arkadaşların olacağını ön görerek böyle bir şey yaptım, iki sürüm çıkartırız canım ne olacak. :D

Yalnız bazı ürünlerde %30'dan fazla indirimler oluyor, onları da yoksayacak bu şey, o yüzden böylesi daha sağlıklı şuan için. :D
 
İşte öyle düşünmeyip muhalefet olmaya çalışan arkadaşların olacağını ön görerek böyle bir şey yaptım, iki sürüm çıkartırız canım ne olacak. :D

Yalnız bazı ürünlerde %30'dan fazla indirimler oluyor, onları da yoksayacak bu şey, o yüzden böylesi daha sağlıklı şuan için. :D

Evet. Mesela dün bir modeme baktım %43 indirim ibaresi vardı :D
 
#Güncellendi :D
1.0.0.2:

  • Ürün görüntüleme sayfasında artık mevcut bir fiyatı değiştirmek yerine yeni bir tablo ekleyecek.
  • Kategoriler arasında gezereken de %30 indirimli fiyatları görüntüleyebilirsiniz artık.
Ana mesajda bulunan resimleri de güncelledim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Abi ellerine sağlık. Çok güzel olmuş bu V1.0.2. Acaba bu sürüme kod adı falan verecek misiniz ? Mesela KitKat, Jelly Bean gibi :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı