Mortijole
Femtopat
Daha fazla
"İade alınabilir" yazısının aksine sadece iade değil iade veya değişim hakkına sahipsin demek oluyor. İlk 6 ayda olduğunu farzedersek zaten herhangi bir kusurda sana iade/değişim hakkı verir. İlk 6 ay sonrası olsa dahi "iade alınabilir" kararı çıkması tamirinin mümkün olmadığını işaret ederek sana iade/değişim hakkı tanımış olur. Sadece "iade alınabilir" yazmaları tüketicileri yanıltıp fatura tutarından iade yaptırmaya çalışmalarından dolayı, çoğu zaman tekrar satın alamayacağını bildiklerinden dolayı tüketicilerin bu haklarını bilmeden iade etmesi durumunda satıcıların kârda çıkmalarını sağlıyor.Merhaba. Ben ölü piksel çıktığı için monitörü servise göndermiştim. 1 ay geçtikten sonra Vatan servis formunda bugün "iade alınabilir" yazısı çıktı. Bu ne demek? Param iade olabilir mi yani?
"İade alınabilir" yazısının aksine sadece iade değil iade veya değişim hakkına sahipsin demek oluyor. İlk 6 ayda olduğunu farzedersek zaten herhangi bir kusurda sana iade/değişim hakkı verir. İlk 6 ay sonrası olsa dahi "iade alınabilir" kararı çıkması tamirinin mümkün olmadığını işaret ederek sana iade/değişim hakkı tanımış olur. Sadece "iade alınabilir" yazmaları tüketicileri yanıltıp fatura tutarından iade yaptırmaya çalışmalarından dolayı, çoğu zaman tekrar satın alamayacağını bildiklerinden dolayı tüketicilerin bu haklarını bilmeden iade etmesi durumunda satıcıların kârda çıkmalarını sağlıyor.Merhaba. Ben ölü piksel çıktığı için monitörü servise göndermiştim. 1 ay geçtikten sonra Vatan servis formunda bugün "iade alınabilir" yazısı çıktı. Bu ne demek? Param iade olabilir mi yani?
Bütçe nedir? Yeni monitör önerelim.
"İade alınabilir" yazısının aksine sadece iade değil iade veya değişim hakkına sahipsin demek oluyor. İlk 6 ayda olduğunu farzedersek zaten herhangi bir kusurda sana iade/değişim hakkı verir. İlk 6 ay sonrası olsa dahi "iade alınabilir" kararı çıkması tamirinin mümkün olmadığını işaret ederek sana iade/değişim hakkı tanımış olur. Sadece "iade alınabilir" yazmaları tüketicileri yanıltıp fatura tutarından iade yaptırmaya çalışmalarından dolayı, çoğu zaman tekrar satın alamayacağını bildiklerinden dolayı tüketicilerin bu haklarını bilmeden iade etmesi durumunda satıcıların kârda çıkmalarını sağlıyor.
Yeni monitör almadıysan önerim değişim talep etmen ve iade istemediğini özellikle belirtmen olurdu. Değişimin sendeki cihazla birebi aynı özelliklere veya en yakın bir üzeri özelliklere sahip olması gerekiyor ve de hiçbir ücret talep edilemez.
Süreç nasıl işledi hocam, vatan bu tarz durumlarda sıkıntı çıkarabiliyor.15.000 TL, 32 inç monitör düşünüyorum
Henüz almadım. Şimdi gideceğim Vatana. Ben de değişim düşünüyordum çünkü monitörü o zaman 6.250 TL'ye aldım ve şu anda aynı paraya aynı özellikte bir monitör asla alamam. O yüzden dediğin gibi değişim daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.