Vatan Bilgisayar iade almadı

Siz siz olun asla ama asla vatan mağazadan ürün almayın Online sipariş verin mağaza teslim seçin mağazadan alınca hiçbir şekilde iade hakkımız olmuyor unutmayın. Aynı derdi ben anakartta yaşadım kartı aldım arızalı ertesi gün götürdüm iade almadılar mağazadan aldım diye 14 gün iade hakkım yokmus THH gittim orada da haksız bulundum zaten o THH ne oldukları belli ama sakın pahalı bir şey mağazadan almayın.

Bende bu hafta Beylikdüzü vatandan vg27aqml1a modelini aldım açıp baktırdım keşke sizde yaptisaydiniz
Hocam ürün mağazada yok diye depoya yürüyüp aldım orda da deneme şansı yoktu maalesef. Tufaya düştük.

Hangi il, ilçe oturduğunu bilmiyorum. Fakat tüketici hakem heyetleri genelde her ayın son cuma günü toplanıyor. Basvurunu daha yeni yapmış sayılırsın. Yakın zamanda bende Vatan Bilgisayar'ı 14900KS işlemciyi garantiye gönderdim. Tüketici hakem heyeti savunmasını istedikten sonra 45 gün süreleri var. O süre zarfında mecburen cevap vermek zorunda firmalar. Büyük olasılıkla değişim kararı verilir diye düşünüyorum.

Maalesef THH ayrı bir konu aradığımda heyet daha 7. Ayın konularına bakıyor sizinki seneye kalır dendi. Hiçbir sistem olması gerektiği gibi çalışmıyor mağdur olan yine tüketici.

Vatandan almayın dedim diye saldıranlar görsün.

Bu yüzden Amazon harici bir yerden ürün almıyorum daha geçen gün kulaklık iade ettim.

Ben de 1-2 ay önce Vatan'dan Asrock A520M-HVS anakart aldım sözde sıfır, ama kutusu açılmıştı geldiğinde. Uğraşmak istemedim iadeyle, normalde sırf bu yüzden iade ederdim ama o süre boyunca bilgisayarsız kalmak istemedim.

Vatandan alınsa alınsa termos alınır başkada bir şey alınmaz. Bana da en kalitelisi diyerek Rampage satmışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…