Vatan Bilgisayar iade ve iptal nasıl yapılır?

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Dostlar Vatan'dan INTEL 10400F-MSI RTX2060 VENTUS XS 6GOC-B460M-A PRO-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu sistemi ve AOC 23,8 satın aldım. B460 anakartın ellerinde olmadığını biliyordum ama oradaki çalışan 1 ay içinde gelir dedi. Monitör stokta yokmuş o da gelsin geldiğinde ikisini de alayım dedim. Bugün babamı Vatan Bilgisayar'dan aradılar ve sizle ilgilenen arkadaş telefon bölümüne bakıyor çok anlamaz anakartın ne zaman geleceğini bilmiyorum. 3 ayda da gelebilir demiş. Ayriyeten monitörde teşir ürünüymüş. Biz aldığımızda anakart çabuk gelecekti ve monitörde sıfır olacaktı lakin yaptıklarına bakın. Şu an aldıklarımın hiçbiri bende değil ve ben paramı alabilir miyim?

Dostlar Vatan'dan INTEL 10400F-MSI RTX2060 VENTUS XS 6GOC-B460M-A PRO-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu sistemi ve AOC 23,8 satın aldım. B460 anakartın ellerinde olmadığını biliyordum ama oradaki çalışan 1 ay içinde gelir dedi. Monitör stokta yokmuş o da gelsin geldiğinde ikisini de alayım dedim. Bugün babamı Vatan Bilgisayar'dan aradılar ve sizle ilgilenen arkadaş telefon bölümüne bakıyor çok anlamaz anakartın ne zaman geleceğini bilmiyorum. 3 ayda da gelebilir demiş. Ayriyeten monitörde teşir ürünüymüş. Biz aldığımızda anakart çabuk gelecekti ve monitörde sıfır olacaktı lakin yaptıklarına bakın. Şu an aldıklarımın hiçbiri bende değil ve ben paramı alabilir miyim?
Tabii ki alırsın. Ara Vatan'ı iade işlemi başlat.

Faturanı ve yaş durumu varsa babanızla birlikte Vatan'a gidin lütfen. Durumu anlatın, iade edin.
Bu arada 14 günlük iade süresi ürün size ulaştıktan sonra başlar.

Fatura var ama kredi kartının bakiyesi yetmediği için ayrı ayrı çekildi ve faturada sadece çekilen para gözüküyor aldıklarımızın marka/modeli yazmıyor.

Vatan Bilgisayar A4 kağıdı büyüklüğünde mavimsi bir ürün detay bilgisi içeren evrak veriyor normalde. Böyle bir evrağınız var mı?

En kötü kendi sistemlerinde kayıtlıdır, dediğim gibi lütfen ürünleri aldığınız şubeye gidiniz.

Mağazadan aldıysanız size zaten fatura değil avanslı satış makbuzu vermişlerdir. Bu makbuz ile kasa gidip ürün tedarik edilemediği için iade istediğinizi söyleyin. İadenizi yaparlar.

Galiba dediğiniz gibi avanslı satış makbuzu verdiler çünkü daha önce aldığım klavye, kulaklıkta marka model yazıyordu ama bunda sadece çekilen para yazıyor.

Galiba dediğiniz gibi avanslı satış makbuzu verdiler çünkü daha önce aldığım klavye, kulaklıkta marka model yazıyordu ama bunda sadece çekilen para yazıyor.
Ödemesi alınıp ürün daha sonradan gelecekse avanslı satış makbuzu verilir. Şuan ürünler size teslim edilmediği için satış yapılmamış sayılır. Gidip iadenizi alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı