Parayı geri almak yasal hakkın. Kişisel kullanım ürünleri hariç diğer ürünler kullanılsa dahi iade olmak zorunda. Kullandığını sen yine de belirtme derim. Acil paraya ihtiyacım oldu ve hiç kullanmadım iade etmek istiyorum gibi cümleler kullan.
Şikayetvar.com'a Bimer'e cumhurbaşkanlığına vs. gibi yerlere şikayetinizi bildirin. Bana 8 ay önce hediye çeki gibi vermişlerdi ama ben aynı gün bilgisayar aldığım için sesimi çıkarmamıştım. Şikayet etmeden önce bir müşteri hizmetleriyle görüşün. Mağaza görevlileri ile müşteri hizmetleri farklı şeyler söylüyor.
Oha, Cumhurbaşkanlığına sikayet edilir mi yahu bu nedenden dolayı Acil diyor zaten
Gideceksin ve ürünü geri iade etme hakkımı kullanmak istiyorum diyeceksin. Kanunlar böyle. Memnun kaldım kardeşim diyeceksin.
Bittiiii bu kadar. Paşa paşa geri almak zorundalar. Nakit verdiysen, nakit alırsın.
Hediye çeki falan kabul etme. Paranı al ve çık. Bunun dışında ürünlere hiçbir zarar gelmemesi gerek.
Tüm ikna yollarını denerim baktım olmuyor Cumhurbaşkanlığına şikayet ederim. Uğraşsınlar dursunlar. Ben TTnet'i başbakanlığa şikayet etmiştim interneti kapattılar. (Kapatmıyorlardı interneti )
Aldığınız ürünü, hiçbir mazerete gerek kalmadan 1 hafta içinde iade edebilme hakkakına sahipsiniz. Alamayız gibi kıvırmalar yapamazlar, alacaklar. Yasalar böyle... Parayı da nasıl verdiysen öyle geri alırsın.