Vatan Bilgisayar İade

Şikayetvar.com'a Bimer'e cumhurbaşkanlığına vs. gibi yerlere şikayetinizi bildirin. Bana 8 ay önce hediye çeki gibi vermişlerdi ama ben aynı gün bilgisayar aldığım için sesimi çıkarmamıştım. Şikayet etmeden önce bir müşteri hizmetleriyle görüşün. Mağaza görevlileri ile müşteri hizmetleri farklı şeyler söylüyor.

NOT:para iadesi almak sizin hakkınız.

Oha, Cumhurbaşkanlığına sikayet edilir mi yahu bu nedenden dolayı :D Acil diyor zaten :D
Gideceksin ve ürünü geri iade etme hakkımı kullanmak istiyorum diyeceksin. Kanunlar böyle. Memnun kaldım kardeşim diyeceksin.
Bittiiii bu kadar. Paşa paşa geri almak zorundalar. Nakit verdiysen, nakit alırsın.

Hediye çeki falan kabul etme. Paranı al ve çık. Bunun dışında ürünlere hiçbir zarar gelmemesi gerek.

Tüm ikna yollarını denerim baktım olmuyor Cumhurbaşkanlığına şikayet ederim. :D Uğraşsınlar dursunlar. Ben TTnet'i başbakanlığa şikayet etmiştim interneti kapattılar. :D (Kapatmıyorlardı interneti )

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı