Vatan Bilgisayar ile icra sürecim

Sadece 2. kısma tam katılamayacağım. Zira haklıyken haksız duruma düşebilir arkadaş. Bence gerek yok böyle şeylere. Zaten korkmadığını anlamışlardır şu an diye düşünüyorum.

Ben sadece tavsiye verdim.
Ve firma eğer ki adam gibi olsa davadan çıkan sonuca da uyardı eğer uymuyorsa bu devlete kafa tutmak demek ve bunun bedeli Vatanbilgisayar'a çok pahalıya patlayacak. Resmen dolandırıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu aralar vatan çok kötü, çok fazla sorun yaşanıyor. Şu anlık fiziksel teknoloji mağazası olarak en iyisi MediaMarkt gibi görünüyor.

Yerinizde olsam gerekli kanıtları elimde bulundurur ve sonrasında mağduriyetime dair dava açardım, bu onları bir miktar adam edebilir.

Avukat da aynısını söyledi kanıtlar elimde sadece ibranamenin resmini çekmedim fark yapar mı bilmiyorum.

Hocam iade değişim gibi şeylerde en iyi marka Amazon. Ben hep oradan alışveriş yapıyorum ne zaman sorun çıksarsa çıksın mesela ben monitörümü 2 ay sonra iade ettim eğer gerekçen doğruysa paranı hemen iade ediyorlar.

Sadece 2. kısma tam katılamayacağım. Zira haklıyken haksız duruma düşebilir arkadaş. Bence gerek yok böyle şeylere. Zaten korkmadığını anlamışlardır şu an diye düşünüyorum.
en son müşteri temsilcisi bayan ile baya sert konuştum zaten bir iki kişi koymuşlar başına saat başı arıyorum aynı bayan denk geliyordu en son sanırım bıktı benden kısık bir ses tonuyla anladım dedi ben de aynı ses tonuyla anladım değil para lazım dedim para ne oldu dedim sanırım bir kez daha ararsam sinir krizi geçirebilir.

Yerinizde olsam gerekli kanıtları elimde bulundurur ve sonrasında mağduriyetime dair dava açardım, bu onları bir miktar adam edebilir.
bu arada buradaki en önemli delil tesadüfen istediğim ürünü teslim ettikten sonra sormasam vermeyecekleri ürün teslim tutanağı imiş bunuda yeni öğrendim şans işte.

Ben sadece tavsiye verdim.
Ve firma eğer ki adam gibi olsa davadan çıkan sonuca da uyardı eğer uymuyorsa bu devlete kafa tutmak demek ve bunun bedeli Vatanbilgisayar'a çok pahalıya patlayacak. Resmen dolandırıyor.
para halen yatmadı bu arada güncelleme olsun konuya.

Geçmiş olsun hocam. Sonucunu merak ediyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim. Ülkemizde satış yaparken Her türlü destek vs. verilirken satıştan, o para kasaya girdikten sonra muhatap bulamıyorsunuz.
elbette bir sonuca ulaşabilirsek..avukat geçerli bir itiraz sunamazlarsa beraber gidicez diyor icraya artık ne olur bilemiyorum.

Tek çare Vatan Bilgisayar mağazasındaki tüm eşyaları sopayla parçalamak. Görevli engel olmaya çalışır muhtelemen onu da darp et.

Tek çare Vatan Bilgisayar mağazasındaki tüm eşyaları sopayla parçalamak. Görevli engel olmaya çalışır muhtelemen onu da darp et.

Bu mesaj az önce geldi zaten teslim etmişim ürünü ne ayak anlamadım numaralarını aradım çok naif bir beyefendi çıktı telefona 3 kez T.C. Okudum isim soyad verdim baba adı istedi vermem dedim müşteri kaydınız gözükmüyor vatan aradığınıza emin misiniz dedi 444 88 88'den bizi tekrar arar mısınız dedi. Aradım fiba bank çıktı fiba ile bir alakam da yok ama neden böyle dediler anlamadım.

Son düzenleme:
Hakkını alırsın ama icra ve hukuk konusu o kadar uzun ve uğraştırıcı ki ne yazık ki adalet sistemi bıçak kesiği gibi işlemiyor uzun sürecektir ki adli tatil de yakın lakin değer fazlasıyla konu gerçekten yararlı olacaktır mağdur olan arkadaşlara

İnşallah. Dediğiniz gibi olur icraya verdikten sonra ürünü teslim etmeniz gerekiyor gibi bir mesaj gelmesi tuhaf geldi arka plan da neler dönüyor gerçekten bilmiyorum teslim evrağı da mevcut elimde ne yapmaya çalışıyorlar aklım almıyor. Konunun başka insanlara da fayda sağlaması için takip ediyor ve gelişmeleri yazıyor olacağım.

Çalışanların birbirinden haberdar olmamasından kaynaklıdır o direk satış bazlı takılıyorlar destek bazlı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…