Merhaba tekrardan.
Vatan benim icradan para iademi yapti. 1 hafta içerisinde oldu iade. Ama avukat, masraflar ve harç parası geri alımı olmuyor dedi. Bir de kendine danışmanlık ücreti kesmiş ve bir şeyler daha. İcrada yazan vekalet ücretini devlet veriyor dedi azmış. Aldığım bilgisayar fiyatından daha düşük oldu iade o yüzden. Avukat faizi de ekledi ona rağmen. Avukat karlı çıktı. Başta da demedi kesinti yapacağını. Bayağ bir kesinti oldu. Harç parası da hesaplanmış ama masrafı da geri almadım.
Tavsiyem, internetten bakıp icra dairesine kendiniz gitmeniz ya da iyi ve dürüst bir avukat varsa ona gitmeniz. Avukat gerekmiyor bence. Avukatlar güvenilir değilmiş onu anladım.
Ben kendim icra dairesine gitmediğime pişmanım. O hesaplamalar direk internetten faiz oranına göre yapılıyor. Tüketici hakem heyeti kararı olunca zaten her türlü hakkınız mevcut. Hiçbir şekilde vatanla iletişime geçmeden gidin. Çünkü feragatname imzalatmak istiyorlar direk. İmzalamayınca da sizi suçlu bulmaya çalışıyorlar kötü davranıyorlar. Zaten bozuk bilgisayar dediğimde baktılar ona rağmen bir şey yok dedi oradaki görevli direk. Çalışanları iade servis kısmındaki direk kandırmaya çalışıyor. Gördüğüm herkes kerkesi kandırmaya çalışıyor ve avukatlar da öyleymiş. Ayrıca vodkazaja teşekkür ederim sorulara cevap verdiği ve başlattığı için bu konuyu.