3 302168 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 1 19 Nisan 2022 #21 Onurfa dedi: Vatan pişmanlıktır . Tüketiciye verdim kazandım uzatıyorlar. Genişletmek için tıkla... Valla pişmanlık falan değildir.O kadar alışveriş yaparım 20 yıldır hala da yaparım hiçbir sorun yaşamadım çok şükür.Hepsi de internetten.Olayın onlarla alakası olduğunu düşünmüyorum.Genelle yapman olumsuz olmuş.
Onurfa dedi: Vatan pişmanlıktır . Tüketiciye verdim kazandım uzatıyorlar. Genişletmek için tıkla... Valla pişmanlık falan değildir.O kadar alışveriş yaparım 20 yıldır hala da yaparım hiçbir sorun yaşamadım çok şükür.Hepsi de internetten.Olayın onlarla alakası olduğunu düşünmüyorum.Genelle yapman olumsuz olmuş.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 19 Nisan 2022 #22 @tugoli ya kac yildir suradayim illa kufur ettireceksiniz. Yuru git basimdan nerede colcocuk var bizi buluyor. Fotografa falan gerek yok. Istersen direkt E Devlet uzerinden basvur hemen hakem heyetine. Cok vakit kaybetme.
@tugoli ya kac yildir suradayim illa kufur ettireceksiniz. Yuru git basimdan nerede colcocuk var bizi buluyor. Fotografa falan gerek yok. Istersen direkt E Devlet uzerinden basvur hemen hakem heyetine. Cok vakit kaybetme.
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.226 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #23 Hocam keşke kutuda ezilme olduğunu gördüğünüzde almasaydınız.
Z zerolife Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 410 19 Nisan 2022 #24 @Babaci Böyle bir sıkıntı olacağını tahmin edemedim. Belki de kargoda kırılmadı, ürünü montaj sırasında kırdılar. Bunu bilemiyorum hocam.
@Babaci Böyle bir sıkıntı olacağını tahmin edemedim. Belki de kargoda kırılmadı, ürünü montaj sırasında kırdılar. Bunu bilemiyorum hocam.