Vatan Bilgisayar İndiriminde alınan i5 4670k sistem

Hocam ssd ilerde ekliyeceğim. Şu 1 2 hafta bir geçsinde. Tuna Hocam Kasa On numara. İçinin soğtması falan buz gibi. Tek psu dert. Diğerleri sorun değil. :D İlerki zamanlarda gelir bence stoklara.

Üzülmene değmez. Sağlam ekran kartları alınır ki ileriye yönük olması için. O ekran kartının yetmeyeceği oyun veya işlem yoktur. He misal 2 sene sonra o ekranı değiştirmen gerekecek iken GTX 780 ile 3 sene sonra değiştirirdin. Her işte bir hayır vardır. İleride daha iyi bir ekran kartına sahip olabilirsin. Sistemin hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Kendinide boş yere üzme.

7.gün bitmemişse fatura ile ekran kartını alıp vatan mağazası yakındaysa gidip konuş ekran kartının performansını beğenmedim değiştirmek istiyorum dersen kartı aldığın fiyattan sorgusuz iade edip istediğin kartı o zaman ne kadar fiyatta ise onu alabilirsin diye biliyorum.

Ekleme: Tabi aldığın kartı iade ettiğin günkü fiyatından iade çeki kesebilirler. Bilen birine veya 7.gün bitmemişse gidip mağazaya sormandada yarar var.

Düzeltme: Konu açılış tarihine bakmamışım kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı