Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.793 Çözümler 4 Yer El Fureidis 21 Mayıs 2020 #11 crazy_vefa dedi: Sizin gibi anlayışsız müşteri olmaz olsun. Genişletmek için tıkla... Ne derseniz deyin, kargoya verilmeyi bekleyen ürünü vermedikleri için suçlu da benim zaten.
crazy_vefa dedi: Sizin gibi anlayışsız müşteri olmaz olsun. Genişletmek için tıkla... Ne derseniz deyin, kargoya verilmeyi bekleyen ürünü vermedikleri için suçlu da benim zaten.
W Wnts Kilopat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #12 Benimde kargolarım geç geliyor bu dönemde beklemek gerekiyor. Antonio Montana dedi: 1 haftadır bekliyorum, siz 2. haftayı da bekleyin diyorsunuz. Önceki bilgisayarımı satıp aldım, satmasam beklerim ama telefondan en fazla ne yapabilirim? Canım sıkılıyor, bunalıyorum evde daralıyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım en yakın zamanda gelir bende 3 hafta bekledim kargomun gelmesini .
Benimde kargolarım geç geliyor bu dönemde beklemek gerekiyor. Antonio Montana dedi: 1 haftadır bekliyorum, siz 2. haftayı da bekleyin diyorsunuz. Önceki bilgisayarımı satıp aldım, satmasam beklerim ama telefondan en fazla ne yapabilirim? Canım sıkılıyor, bunalıyorum evde daralıyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım en yakın zamanda gelir bende 3 hafta bekledim kargomun gelmesini .
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.793 Çözümler 4 Yer El Fureidis 21 Mayıs 2020 #13 Ben anlamıyorum neden böyle yaptıklarını, madem sistem hazır versene kargoya niye bekletiyorsun? Günde 3 kere kargo çıkışı yapılıyormuş, muhtemelen 1 tane tır çıkıyor. 6 tane tırda benim bilgisayarıma yer mi yoktu da vermediler?
Ben anlamıyorum neden böyle yaptıklarını, madem sistem hazır versene kargoya niye bekletiyorsun? Günde 3 kere kargo çıkışı yapılıyormuş, muhtemelen 1 tane tır çıkıyor. 6 tane tırda benim bilgisayarıma yer mi yoktu da vermediler?
EnesKeser Kilopat Katılım 16 Aralık 2016 Mesajlar 312 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #14 Pazar gecesi sipariş vermiştim pazartesi akşamı kargolanmıştı sistemim.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.793 Çözümler 4 Yer El Fureidis 21 Mayıs 2020 #15 EnesKeser dedi: Pazar gecesi sipariş vermiştim pazartesi akşamı kargolanmıştı sistemim. Genişletmek için tıkla... Galiba benim ile dalga geçiyorlar. Bir de 5 kere de acil ibaresi koymuşlardı.
EnesKeser dedi: Pazar gecesi sipariş vermiştim pazartesi akşamı kargolanmıştı sistemim. Genişletmek için tıkla... Galiba benim ile dalga geçiyorlar. Bir de 5 kere de acil ibaresi koymuşlardı.
EnesKeser Kilopat Katılım 16 Aralık 2016 Mesajlar 312 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #16 Antonio Montana dedi: Galiba benim ile dalga geçiyorlar. Bir de 5 kere de acil ibaresi koymuşlardı. Genişletmek için tıkla... Şu sıralar aşırı şans işi internet alışverişleri.
Antonio Montana dedi: Galiba benim ile dalga geçiyorlar. Bir de 5 kere de acil ibaresi koymuşlardı. Genişletmek için tıkla... Şu sıralar aşırı şans işi internet alışverişleri.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.793 Çözümler 4 Yer El Fureidis 22 Mayıs 2020 #17 EnesKeser dedi: Şu sıralar aşırı şans işi internet alışverişleri. Genişletmek için tıkla... Nihayet kargoya verebildiler.
EnesKeser dedi: Şu sıralar aşırı şans işi internet alışverişleri. Genişletmek için tıkla... Nihayet kargoya verebildiler.
3 311179 Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 7 Çözümler 3 28 Mayıs 2020 #18 Sende haklısın ama böyle bu aralar.