Vatan Bilgisayar kargo süresi

Makaleler
21
Arkadaşlar bugün saat 15.00 civarı Vatan'dan termal macun sipariş ettim, ancak kargo' nun ne zaman geleceği hakkında hiçbir fikrim yok, ilk defa internet üzerinden parça sipariş ediyorum. Daha önce macun sipariş edenler ellerine ne kadar sürede geldi ? Ayrıca sipariş durumunda bu yazı yazıyor ; Siparişiniz Internet mağazamızda hazırlandı. Kargoya teslimatı bekliyor. Cevaplarınızı bekliyorum, acil olduğundan dolayı bu soruyu sorma gereği duydum.

İki dakka alıp geleydin kargo parası vermezdin. Gerçi kargo yola giderdi ama beklemezdin.:ıslık:

@FalconPolat hocam bende alışveriş yapıcamda ürün geldiginde parayı kapıdamı ödüyoruz yoksa bankadan çekiyolarmı bilgileri girdikten sonra ?

Kapıda ödeme durumu yok, kartınızdan çekiyorlar kargo parasını da. Tabi belli bir fiyata sahip ürünlerde kargo parası ücretsizdir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı