ByNexuS67 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #1 3 gün önce Vatan'dan bilgisayar aldım. Kasayı değiştirmek istiyorum. Kasanın ön ve yanındaki bantları çıkardım. Değiştirirler mi?
3 gün önce Vatan'dan bilgisayar aldım. Kasayı değiştirmek istiyorum. Kasanın ön ve yanındaki bantları çıkardım. Değiştirirler mi?
Bwerken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 3 28 Ekim 2020 #2 Tekrar satılamayacak durumda ise ve arızası yoksa alınmıyor diye biliyorum. İlla iade istiyorsanız arıza bahanesi ile veriniz. Artı 0 Eksi
Tekrar satılamayacak durumda ise ve arızası yoksa alınmıyor diye biliyorum. İlla iade istiyorsanız arıza bahanesi ile veriniz.
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 28 Ekim 2020 #3 Kutular eksiksizse 14 gün içinde iade yapabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #4 furkanbgbr dedi: Kutular eksiksizse 14 gün içinde iade yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... O internet üzerinden alımda geçerli. Magazadan aldıysa insafiyetlerine bağlı. Almaya da bilirler. Artı 0 Eksi
furkanbgbr dedi: Kutular eksiksizse 14 gün içinde iade yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... O internet üzerinden alımda geçerli. Magazadan aldıysa insafiyetlerine bağlı. Almaya da bilirler.
KS KS ByNexuS67 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #5 Bwerken dedi: Tekrar satılamayacak durumda ise ve arızası yoksa alınmıyor diye biliyorum. İlla iade istiyorsanız arıza bahanesi ile veriniz. Genişletmek için tıkla... Ne diyebilirim ki kontrol ederler. Artı 0 Eksi
Bwerken dedi: Tekrar satılamayacak durumda ise ve arızası yoksa alınmıyor diye biliyorum. İlla iade istiyorsanız arıza bahanesi ile veriniz. Genişletmek için tıkla... Ne diyebilirim ki kontrol ederler.
northbridge Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 162 Çözümler 2 28 Ekim 2020 #6 Kusur yoksa ve bire bir sıfır kondisyonunu korumuyorsa mağaza insiyatifindedir değişim. Artı 0 Eksi
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 28 Ekim 2020 #7 ByNexuS67 dedi: 3 gün önce Vatan'dan bilgisayar aldım. Kasayı değiştirmek istiyorum. Kasanın ön ve yanındaki bantları çıkardım. Değiştirirler mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
ByNexuS67 dedi: 3 gün önce Vatan'dan bilgisayar aldım. Kasayı değiştirmek istiyorum. Kasanın ön ve yanındaki bantları çıkardım. Değiştirirler mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.