Çözüldü Vatan Bilgisayar kendilerinden alınan SSD'yi monte eder mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ozan7227

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar bilgisayarım dizüstü ve internal SSD almayı planlıyorum fakat monte etmeyi beceremem diye korkuyorum, ben SSD'yi Vatan Bilgisayar'dan alsam orada monte ederler mi? Dizüstü bilgisayara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Zannetmiyorum. Çok zor değil becerirsin. İnternette yüzlerce örnek var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Merhabalar bilgisayarım dizüstü ve internal SSD almayı planlıyorum fakat monte etmeyi beceremem diye korkuyorum, ben SSD'yi Vatan Bilgisayar'dan alsam orada monte ederler mi? Dizüstü bilgisayara.
Ederler fakat zor bir iş değil. Kendi belini kendin kaşı derler.

Zannetmiyorum. Çok zor değil becerirsin. İnternette yüzlerce örnek var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Peki hemen orada monte edip anımda geri teslim yapıyorlar mı? Yoksa birkaç gün serviste bekletiyorlar mı?

Windows kurulumu vs yapılmayacak, sadece SSD montajı yapılacaksa eğer zaten 2dklık iş. Orada hemen söküp eski diski, yenisini takıp teslim ederler bir 5-10DK içerisinde.

Media markt ücret istemişti benden.
Ücretli, ücretsiz ama montaj yapılır. Bu biraz da oradaki teknik servis görevlisine bağlı. Bizim oradaki vatan bilgisayar teknik servis elemanları şimdiye kadar 1 sefer ücretli işlem yaptılar bana mesela, sonrasında eş dost kimi göndersem ücretsiz işlem yapıyorlardı hep.

Maalesef oraya gittim ama dizüstü olduğu için montaj yapamayız dediler yine de aldım evde denemek için ve yapabildim o kadar zor değilmiş herkese yardımları için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…