Merhabalar bilgisayarım dizüstü ve internal SSD almayı planlıyorum fakat monte etmeyi beceremem diye korkuyorum, ben SSD'yi Vatan Bilgisayar'dan alsam orada monte ederler mi? Dizüstü bilgisayara.
Merhabalar bilgisayarım dizüstü ve internal SSD almayı planlıyorum fakat monte etmeyi beceremem diye korkuyorum, ben SSD'yi Vatan Bilgisayar'dan alsam orada monte ederler mi? Dizüstü bilgisayara.
Windows kurulumu vs yapılmayacak, sadece SSD montajı yapılacaksa eğer zaten 2dklık iş. Orada hemen söküp eski diski, yenisini takıp teslim ederler bir 5-10DK içerisinde.
Ücretli, ücretsiz ama montaj yapılır. Bu biraz da oradaki teknik servis görevlisine bağlı. Bizim oradaki vatan bilgisayar teknik servis elemanları şimdiye kadar 1 sefer ücretli işlem yaptılar bana mesela, sonrasında eş dost kimi göndersem ücretsiz işlem yapıyorlardı hep.
Maalesef oraya gittim ama dizüstü olduğu için montaj yapamayız dediler yine de aldım evde denemek için ve yapabildim o kadar zor değilmiş herkese yardımları için teşekkürler.