Vatan Bilgisayar Kutu İçeriği Sorunu

Vatan'a artık güvenilmez oldu. Forumlarda hep Vatan'ın kutu içeriği, müşteri memnuniyeti gibi pek çok olumsuz yorumlar var. Ürünü almadan önce kutunun dış yapısını, kutu içeriğini kontrol etmenizi öneririm. Zira size gelen ürün bir başka müşterinin iade ettiği ürün olabilir. Dikkat etmelisiniz. İyi Günler...

Kutuda koruma bandı gibi bir şey yok muydu? Açma hakları yok.
Anakartlarda hiçbir güvenlik önlemi yok açılmaması için. Benim stickerı da başka bir kutudan verdi. Başta kabul etmedim ama kendinde 15 tane olduğunu ve yerine koyacağını söyleyince aldım. Gerçekten böyle bir firmaya yakışmayan şeyler. Küçük bir şey olabilir ama yapılmaması gereken şeyler.

Anakartlarda hiçbir güvenlik önlemi yok açılmaması için. Benim sticker ı da başka bir kutudan verdi. Başta kabul etmedim ama kendinde 15 tane olduğunu ve yerine koyacağını söyleyince aldım. Gerçekten böyle bir firmaya yakışmıyan şeyler. Küçük birşey olabilir ama yapılmaması gereken şeyler.
Aynen katılıyorum. Ben şu anki sistemimi Vatan'dan aldım. Bir daha da almam. Tüm ürünler açılmıştı. Tek tek değiştirdim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı