Vatan Bilgisayar Mağaza Ekran Kartı İadesi

Emrekavak0206

Kilopat
Katılım
20 Aralık 2015
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi günler, 5 gün önce Vatan Bilgisayar'dan ekran kartı almıştım, fakat iade etmek istiyorum. Mağazadan almıştım, iade edip veya üstüne nakit ekleyip üst modelini alabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mağazada en yetkili ve bilgili olan kişi ile görüşün. Vatan Bilgisayar genelde mağazadan satışlarda kutusu açılmış ve kullanılmış ürünü iade almaz diye tahmin ediyorum. Öyle tahmin ediyorum çünkü ben bir şubesinden cep telefonu alırken sordum, eğer sorun çıkarsa iade edebilir miyim diye, kutusu açılan ürünün iadesini almıyoruz demişlerdi. Ben de kusuru var mı diye kontrol ettirdim alacağım telefonu, o anda bir sorun çıksa iade edebiliyormuşum ama alıp da dışarıda bir sorunla karşılaşıp iade etmek istesem o zaman servis cihazı inceleyip ona göre iade/değişim kararı veriyormuş.

Eğer ürünü kullanmadığınızı ve başka bir model satın almak istediğinizi söylerseniz belki iadeyi kabul edebilirler ve yeni başka bir model satın alabilirsiniz.

İnternetten alırsanız koşulsuz, nedensiz 14 gün içinde ürünü iade etme hakkınız var. (y)
 
Ek olarak çarşamba akşam gittim ve sıkıntısız bir şekilde geri iade aldılar. Mağaza içinde harcayabileceğim fatura verildi, üstüne ekleyip yeni ekran kartımı aldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı