Vatan bilgisayar mağaza ve internet fiyat farkı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki hocam ben internetden hiç bişey satın almadım. Halen güvenemiyorum vatan bilgisayar güvenli midir ürünü sağ salim teslim ederler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok teşekkür ederim beni aydınlattın.

Benim gibi internet' ten alışveriş yapmaya güvenemeyen bir kişi daha.

Kargodan sorunlu bir ürün gelirse en yakın mağazaya gidersin, "Bu ürünü internetten sipariş ettim, sorunlu geldi" dersin. Eğer o üründen ellerinde varsa hemen değiştirirler. Ürün o mağazada yoksa bile sen ürünü verirsin iade alırlar. Veya para iadesi yerine farklı bir ürün alabilirsin, sıkıntı olacağını zannetmiyorum. 7 gün içinde sorgusuz iade etme hakkın vardır. Fakat hiçbir şekilde kutusunu bile yırtmaman koşuluyla. Kutu üzerinde herhangi ufak bir yırtık dahi olsa o kargoyu alma. Tutanak tuttur. Kutusu yıpranmış, bu sebepten ürünü teslim almıyorum diye. Normalde kutuyu açarken kargoyu teslim eden kişinin beklemesi lazım, herhangi bir yanlışlık varmı veya problem varmı diye. Malesef sen imzayı atar atmaz kargoyu getiren şimşek hızıyla kaçıyor. :)

Ekleme: Az önce baktım iade süresi 15 gün. Ben yukarıda yanlış yazmışım. İnternetle alış 7 gün içinde.

Müşteri Hizmetleri - Vatan Bilgisayar

Teşekkür ederim bunu öğrendiğim çok iyi oldu.

Ben daha önce bir ekran kartı siparişi verdim ürün kusursuz geldi. Üründe hiçbir fiziksel hiçbir problemde yoktu. Windows XP'de sadece bir oyunda texture (resim) doldurma problemi yaşadım. 5 gün sonra ürünü iade edip, farklı bir ekran kartı aldım. :)

Ben bi kaç güne sipariş edicemde kredi kartı ile alıcam 9 Taksit. O nasıl olacak ? Kapıda tek çekim'mi yoksa taksit oluyor mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı