byb32k3 Kilopat Katılım 12 Ocak 2012 Mesajlar 962 Yer Another planet.... Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2014 #21 Bende Ankara söğütözünden 1 hafta önce yeni monitör sipariş ettim. Ölü pixel vardı. Oraya geri götürdüğümde direk değiştirdiler ilginç
Bende Ankara söğütözünden 1 hafta önce yeni monitör sipariş ettim. Ölü pixel vardı. Oraya geri götürdüğümde direk değiştirdiler ilginç
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 5 Eylül 2014 #22 byb32k3 dedi: Bende Ankara söğütözünden 1 hafta önce yeni monitör sipariş ettim. Ölü pixel vardı. Oraya geri götürdüğümde direk değiştirdiler ilginç Genişletmek için tıkla... Ölü piksel ayrı durum. Ona her firmanın uyma zorunluluğu var. Ayrıca kasayı iade aldılar arkadaşlar. Bir şekilde aldılar artık. Nasıl olduysa
byb32k3 dedi: Bende Ankara söğütözünden 1 hafta önce yeni monitör sipariş ettim. Ölü pixel vardı. Oraya geri götürdüğümde direk değiştirdiler ilginç Genişletmek için tıkla... Ölü piksel ayrı durum. Ona her firmanın uyma zorunluluğu var. Ayrıca kasayı iade aldılar arkadaşlar. Bir şekilde aldılar artık. Nasıl olduysa
yiğit Hectopat Katılım 2 Aralık 2013 Mesajlar 68 Makaleler 1 Yer Ankara,Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek üniversite öğrencisi 15 Ekim 2014 #23 Dişli olaman gerekiyor . Yoksa elinde patlar , gerekirse tüketici hakları , BİMER , şikayet var , gittiği yere gider .
Dişli olaman gerekiyor . Yoksa elinde patlar , gerekirse tüketici hakları , BİMER , şikayet var , gittiği yere gider .