Vatan Bilgisayar montaj dahil hazır sistem siparişi ne zaman kargoya verilir?

HCI

Hectopat
Yer
Laboratuvar
Cumartesi günü aldım hâlen sipariş onaylandı aşamasında. Kaç gün içerisinde kargoya veriliyor acaba alanlarınki ortalama kaç günde geldi? Montaj istemiştim bir de.

Cumartesi günü aldım hâlen sipariş onaylandı aşamasında. Kaç gün içerisinde kargoya veriliyor acaba alanlarınki ortalama kaç günde geldi? Montaj istemiştim bir de.

Montaj Olmadan işlemci-anakart-RAM üçlüsünü cumartesiden bir sonraki cumaya anca kargolatabildim.

Montaj vs daha da uzun yapabiliyormuş herhalde süreci. Bana da mağaza satış temsilcisi arkadaşım söylemişti.

İnsan yeni bir şey alınca heyecanlanıyor tabii anlıyorum birçoğumuz öyleyiz :) ancak sabırlı olun, dün daha 1. günüymüş. Mağazadaki ilgili birime anca dün iletilmiştir muhtemelen, ellerinde işlere göre sıraya alıp montajını yapıp yollayacaklardır. Size zaten bir süreç belirtmişlerdir diye düşünüyorum ben şubeden aldım. Bir parça eksik olduğu için 1 HAFTA-10 gün kadar sürer dediler tam 6. gün ürünüm geldi diye bilgi verdiler 7. günde de ürünü alabilirsiniz dediler. Eminim sitede de bir tahmini teslim tarihi veriyorlardır genelde onu tuttururlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı