Vatan, Bilgisayar Montajı Güvenilir mi?

Vatan PC güvenilir, oraya montajlatabilirsiniz, yaptığı iş hakkında bilgi sahibi değilim ama kötü olmasa gerek. En iyisi öğren kendin montajını yap

Vatan Bilgisayar'ı tavsiye ederim.

Peki ya hiç Technopat ekibinin daha önce hiç toplamadığı kadar pahalı bir sistem kararı versek? Yada onların daha önce hiç toplamadığı bir sistem tarzı? Örnek vermek gerekirse özel sıvı soğutmalı sistem gibi. Babam ile ben bir karar verdik böyle bir sistem düşünüyoruz bazı şartları var tabii ki mesela okul başarıma bağlı. Ancak bu sistem tamamıyla ciddi hatta babama bile gösterdim fiyatı yaklaşık 14.000 TL cıvarı olması lazım. Bu arada böyle bir sistemi ben ne yapacağım, ne için kullanacağım hakkında bilgi vermek istiyorum. Öncelikle ben 2015 yılından itibaren bir Youtuber olma hedefinde ilerliyorum. Ancak maleesef en fazla şuan "281" aboneye sahibim. Böyle bir sistem ile 4K çözünürlükte 30 FPS yada 60 FPS oyun oynayıp, Fraps veya Bandicam yazılımlarıyla hiç takılma olmadan kayıt yapmayı düşünüyorum. 4K Çözünürlük ile 60 FPS bir kayıt için çok hızlı bir SSD tercih ettim ve tabii ki ekran kartı. Ancak GTX 1080ti gelirse ve eğer TITAN X (Pascal) ekran kartından daha hızlı olursa, GTX 1080ti tercih edebilirim. Gerçi benim için hem sosyal anlamda çok güzel bir şey olurdu. Recep ve Ali abiyle gerçek hayatta görüşmek ve onlarla arkadaş olmak isterdim. Bu şekilde hem onlar beni daha yakından tanımış olurlardı, hemde onların kendi emeği sonucu bir sistem kullanmış olurdum. Ayrıca Recep ve Ali abiden büyük bir özür borçluyum çünkü geçmişte bu forum'da bu ortam tarafından oldukça dışlanmıştım. Hatalarımı düzeltsem bile, geçmişte yaptıklarımdan dolayı özür dilemem gerekli bence.

Sistem parçaları: Core i7-6700K 4.0GHz Quad-Core, Titan X (Pascal) 12GB (2-Way SLI), MasterCase Maker 5 ATX Mid Tower - System Build - PCPartPicker

Son düzenleme:
Kardeşim 4K video çekmene gerek yok çünkü Türkiye'de kimsenin interneti 4K videoyu kaldırabilecek kadar güçlü değil. 1080p videolar yeterli. Bunun için 480/1060 uygun kartlar. Şöyle bir sistem Youtuber'lık için yeterli.

i7 6700
B150M Hyper Pro4
16 GB 2133 Mhz RAM
GTX 1070
WD 2TB Black
OCZ Trion 240 GB
Cooler Master Masterbox 5
High Power 750W Bronze

M.2 SSD kullanacaksanız 7. nesili bekleyin. 6. nel M.2 SSD'ler için tam uyumlu değil. Zaten bu kadar yüklü harcama yapacaksanız yeni nesil olması daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…