Vatan, Bilgisayar Montajı Güvenilir mi?

Dostum laptop soğutucuları bile yetersiz kalıyor. Sonuç yine 93 derece ısı oluyor. Ben kış ayında koskocaman 5 derece soğuk hava üfleyen bir fanı bile dayasam, o 1-2 dakika sonra gene 93 dereceyi buluyor ve performans düşmeye devam ediyor. Yani anlayacağın sistemin içerisindeki soğutma inşa kalitesi son derece berbat, büyük ihtimalle sıcaklığı yeterince atamaması söz konusu. Soğutma inşa kalitesinden kastettiğim şey, Toshiba firmasının yaptığı iç soğutma tasarımı bunlar bakır ısı borusu sayısı veya kalınlığı, içerisinde kullanılan soğutucu fanın modeli veya maximum RPM hızı gibi vs. değişebilir.

Eğer o ısıyı halledersen güzel şekilde oyun rahatlıkla oynarsın.

Sent from my E5303 using Technopat Sosyal mobile app

Güvensizdir kesinlikle uzak durulması gereken, güvensiz bir firma. Müşteri odaklı olmayan bir firma, uzak durun hem ürün pahalılığı hem müşteri odaklı olmayışları, hem iptal, iade, değişim süreçlerinde ki vurdum duymazlıkları, aymazlıkları, çalışanlarının kabalığı çok fazla, bir sorunu çözümsüzlük için kapattıkça kapatıyor Allah bildiği gibi yapsın bu firmayı. Şahsen ben 1 tane USB bellek bile oradan almam, beleş mal verseler dahi vatan sa uzak durmayı tercih ederim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…