Evet neşeli bir karekterim doğal olarak mevcut fakat genellikle matematiğimin bölme işlemlerinde zorlanacak kadar kötü olması vs. durumları yüzünden hem bana normalde aylarca internet ve bilgisayar yasakken elimde 1 gün var diye şu oyunu bugün oynadığımı düşünürsek, benim Youtuber olmam zor böyle koşullar altında ancak bunca şeylere rağmen kanalımı yürütmeye çalışıyorum. Kanalım nasıl sizce? Linke bir bakın derim, videolarım vs. herşey var.

Eğer beğenirsen, abone olabilirsin bizi desteklemeniz bizi memnun eder ancak şunu bilmelisiniz ki ben burada kanal reklamı yapmıyorum. Bu nedenle konu açmıyorum ama kişisel olarak size linkimi paylaşıyorum.
Konuşma tarzı ve teknolojiye olan bakış açısı, duygular, neşeli olmalar Recep abi ile o bakımdan aynı gibi ama Recep abi ile aramızda bilgi olarak dağlar kadar fark var.

Recep abi benden daha çok bilgisi var teknolojide.
Videolarım:
Turkish Brony Gamer
Videolarıma kategori altındada bakabilirsiniz:
Turkish Brony Gamer
(Reklam amaçlı değildir.)
16.000 TL'lik bilgisayar ile en yüksek performansı almayı 4K çözünürlükte hedefliyorum ve en yüksek ayarlarda.

Bu arada teknolojide hep en üst olması gibi bir tür fantastik zevklerim var. Bazı insanlar öyledir zaten eminim bu konuda yanlız değilimdir?