Vatan, Bilgisayar Montajı Güvenilir mi?

Ayrıca savaş oyunlarına aşırı geç başlamamın sebebi babamın bu tarz oyunların beni olumsuz etkileyeceğini düşündüğü için geçmişte birtürlü oynatmamıştı ve oldukça kızıyordu. Bu normal midir? :)
Normal. Her aile böyle.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
İzleyiciyi nasıl güldereceğim konusunda pek fikrim yok genelde benim diyaloglarım doğal olur. Örnek vermek gerekirse; "İşte bir terörist geliyor!" yada "Tüm soliderleri elimine edecekmişiz." "Aha burada bir düşman var sanırım, şu yöne doğru gideyim." gibisinden.

Bu arada oyuna başlar başlamaz istemdışı bende tik gibi vicudumun heryerinde titreşim başladı noluyor bana bilmiyorum. Alışık değilim sanırım. :s
 
Evet neşeli bir karekterim doğal olarak mevcut fakat genellikle matematiğimin bölme işlemlerinde zorlanacak kadar kötü olması vs. durumları yüzünden hem bana normalde aylarca internet ve bilgisayar yasakken elimde 1 gün var diye şu oyunu bugün oynadığımı düşünürsek, benim Youtuber olmam zor böyle koşullar altında ancak bunca şeylere rağmen kanalımı yürütmeye çalışıyorum. Kanalım nasıl sizce? Linke bir bakın derim, videolarım vs. herşey var. :) Eğer beğenirsen, abone olabilirsin bizi desteklemeniz bizi memnun eder ancak şunu bilmelisiniz ki ben burada kanal reklamı yapmıyorum. Bu nedenle konu açmıyorum ama kişisel olarak size linkimi paylaşıyorum.
Konuşma tarzı ve teknolojiye olan bakış açısı, duygular, neşeli olmalar Recep abi ile o bakımdan aynı gibi ama Recep abi ile aramızda bilgi olarak dağlar kadar fark var. :) Recep abi benden daha çok bilgisi var teknolojide.
Videolarım:
Turkish Brony Gamer
Videolarıma kategori altındada bakabilirsiniz:
Turkish Brony Gamer
(Reklam amaçlı değildir.)

16.000 TL'lik bilgisayar ile en yüksek performansı almayı 4K çözünürlükte hedefliyorum ve en yüksek ayarlarda. :) Bu arada teknolojide hep en üst olması gibi bir tür fantastik zevklerim var. Bazı insanlar öyledir zaten eminim bu konuda yanlız değilimdir? :)
 
Ailemle daha önce bir anlaşmam vardı. Aslında 9000 TL sistem diye biliyordu ama bu fiyatı 16.000 TL diye babama gösterdiğimde "Asla almam" gibi türünden şeyler söylemedi. Direkt işi benim okuldaki başarılarıma bağlı bir söz verdiğinden bahsetti. Demek ki babamın bu konudaki görüşü yani "Evet alırım ama şartları yerine getirirsen." anlamında.
 
Macar kökünden ailem acaba ondan mıdır? Bende melezim sanırım... ^^' Bu arada genel kültürüm genelde pek türklere yakın değil yani yanlış anlamamak lazım. Müzik, internet mizah kültürlerim hep 9gag türevi şeylere yatkın. :) 25 yaşlarına gelince böyle Star Wars kostümlü, iri yarı bol sakallı Jack Black gibi profil resmi çeken birisi görürseniz şaşırmayın. :D
 
Konu dışına çıkmayalım fazla. Sistemi topladığında konu açarsan etiketlemeyi unutma. Memnuniyetle gelirim. Ayrıca kanalıda açarsan haberim olsun. Bu forumdan birilerini izlemek güzel olur. :)
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı