Vatan Bilgisayar montajsız hazır sistemde termal macun gibi bileşenler gelir mi?

ademernsimsek

Centipat
Daha fazla  
Vatan Bilgisayar'dan bugün bir montajsız hazır sistem aldım. Montajlı hazır sistemlerde işlemciye termal macun sıkılıyor ancak montajsızlarda böyle bir durumdan haberim yok, termal macun gönderimi olur mu, yoksa kendim mi almam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Bilgisayar'dan bugün bir montajsız hazır sistem aldım. Montajlı hazır sistemlerde işlemciye termal macun sıkılıyor ancak montajsızlarda böyle bir durumdan haberim yok, termal macun gönderimi olur mu, yoksa kendim mi almam lazım?

Aldığınız işlemci soğutucunun içinde büyük ihtimalle çıkacaktır. Emin olmak için seçtiğiniz soğutucunun kutu açılış videolarını izleyebilirsiniz. Eğer kutuda çıkmıyorsa sizin almanız lazım.

Sürülmüyor ama bildiğim kadarıyla bazı işlemcilerde çıkıyor.

Aldığınız işlemci soğutucunun içinde büyük ihtimalle çıkacaktır. Emin olmak için seçtiğiniz soğutucunun kutu açılış videolarını izleyebilirsiniz. Eğer kutuda çıkmıyorsa sizin almanız lazım.
XIGMATEK APACHE PLUS 120mm RGB LED FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da yanında gönderilen soğutucu bu
Intel Core i5 12400F Soket 1700 12.Nesil 2.50GHz 18MB 10nm Tray Kutusuz İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da işlemci de bu trau kutusuz halde.

Stok dahil tüm soğutucularda, ya üzerine sürülü gelir, ya da içinden çıkar.
Soğutucu bayağı ucuz bir soğutucu herhangi bir macun göremedim kutu açılış videosunda

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı