Vatan Bilgisayar Neden Bu Kadar Pahalı?

etiket fiyatını nasıl çekiyor?
Arkadaş yukarıda yazmış teşhir felan diye o şekilde olabilir hiç bir fikrim yok fakat bunu yapıyorlar.
Bu her üründe 400tl düşer demek değildir. O kendi hesapladı yaptı bişeyler bilmiyorum. Yanlış bir şeyler demek istemiyorum. Yapınca şirketten saklamıyor bildirmek zorunda sen düşün artık ne kadara alıyorlarsa ürünü böyle bir ayrıcalık tanıyabiliyorlar.

Dolar 5.50 TL civarlarında SSD almıştım 334 TL. Şuan dolar aynı düzeyde fakat aynı SSD ve diğer SSD’ler benim aldığım zamana göre daha düşük. Aldığım SSD şuan 250 lira. Üstelik ben alırken vatan karta özel 50 TL indirim yapıldığı halde.

Normalde bir otomobilin doktordan olması yada bayandan olması nasıl malzeme ediliyor ise, şuanda ikinci el bilgisayarda bazı arkadaşlarımız ürünü satarken vatan faturasını paylaşıp 0 fiyatının üstünü yazıyor. Sonrada mesaj atınca vatandan aldım servisi güvenilir diyor. Benim tahminim vatanda piyasada ki ''kalite'' algısını bu yönde kullanıyor.

@eeburak1,bilmeyen alsın.Kalite ve hizmette sıfır anlayış. Vatan faturalı ürün gördüğümde almaktan bile vazgeçerim. Servisi yok ki. Neyin güvencesini veriyorlar. Alıyorlar firmaya gönderiyorlar. Neyse.

Vatan'dan uzak durunuz. Bende size tavsiye.

Öyle çakal çok piyasada , dolar düşükken almış , fatura fiyatı 1 lira ama 2 liradan satıyor neymiş piyasası böyleymiş. Vatan mantığıda aynı bu şekilde kullanılıyor galiba.

Genel olarak pahalı olduğu fikrine katılsamda sizin aksinize, gerçekten indirim yaptıklarına inanıyorum. Ryzen 5 2600'ü 1076 liraya aldım ertesi gün sepette indirim yaparak 1020 liraya sattılar. Aynı şekilde en uzun gecede de B450 Tomahawk'ı 615 liradan sattılar ancak onada ben yetişemedim. Yani özellikle KDV indirimlerinde gerçekten ucuz fiyata bulabiliyorsun. Sizin bahsettiğiniz olay daha çok Hepsiburada'da dönüyor.

Arada bi' indirimlerle piyasanın altına sattıkları oluyor, o kadar da gömmeyin. MSI B450 Tomahawk'ı 620 TL'ye almıştım Vatan'dan. Servisine, satış sonrası desteğine falan kesinlikle güvenmiyorum ve tekrar şunu söylüyorum:
Bu kadar olaya ragmen insanlarda hala bir Vatan meraki var, anlam veremiyorum.
Hep bu ikinci el piyasası yüzünden. "Vatan faturalı mı? Değilse 200 TL kır kardeş." falan yapıyorlar. Neyin kafasını yaşıyorlar acaba?..

Vatan, Türkiye'nin heryerinde mağzalaşmış kurumsal bir firma. Fiyatlarını, diğer mağzası olmayan, butik internet satıcılarıyla karşılaştırmak olmaz. Adamların maliyetleri diğerlerinden fazla.
Ama mağzaya direk giderek çok ucuza indirimli ürünler bulabiliyorsunuz. İnternetten de zaman zaman indirimli satışları oluyor. Ayrıca insanlar sanal yerlerden alışveriş etmektense kanlı canlı karşılarında muhatap bulabildikleri yerden alışveriş etmeyi daha uygun görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…