Fırsat bilgilendirme içindir. İyi alışverişler.
Ryzen 5 3600 1382 TL'ye düşmüş, 150TL'ye yakın bir indirim söz konusu. Sizce alınır mı yoksa daha iyi bir indirim beklemek mi mantıklı olur ?
Tuf serisi soğutma yönünden başarısız bir model, o modeller alınmamalı. Üstteki cihaz kasa mantıklı ama bütçe artıyorsa biraz daha iyi işlemci ve anakart seçilebilir.Merhaba indirimde iki adet sistem kurdum sizin görüşlerinizi de almak istedim ekleme çıkartma yapmak gerekir mi?
Eki Görüntüle 420858
Eki Görüntüle 420859
Yok vatan bilgisayar güvenilirdir. Yüzlerce şubesi var zaten.Performanslarında bir sorun yoktur değil mi sipariş verdim de içime bir kurt düştü. Daha önce sipariş vermemiştim bu ürünlerden.
Aynı işlemciyi ben almayı düşünüyordum sitede oem kdv indirimli ürünlere bakarsanız o işlemci indirim kapsamında değil bilmeden yorup yapmışsınız.AMD 3700X için şöyle bir baktımda 2578 TL diyorAma bir çok yerde 2360-2400 TL fiyatlar var. Sonuç olarak ben çok da bir indirim göremedim arkadaşlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.