Vatan Bilgisayar OEM sistemi ne zaman gönderir?

Merhaba ben OEM sistemi normal mağazadan aldım 2 günde elimde oldu. Ama UPS kargo ile çalıştıkları için kaç yıl süreceği belli olmaz :D (son cümlede biraz mizah vardır.)

Merhaba OEM ürünü internetten sipariş edip istediğimiz mağazadan alabiliyor muyuz yoksa belli başlı yerlerden mi alınıyor.

Tamam işte, mağazaya gidip toplatıp o an almış olmanız gerekli. 2 günde elime ulaştı yanlış yazılmış oraya.

Hayır.
O an meşguldüler biz fiyatı ödedik ve gittik numaralarını aldık. Çok sipariş vardı ayrıca bana full sürücü ve Windows 10 kurulumu da yaptılar. Bizim buradaki şubede birkaç kişi çalışıyor ama çok kişi geliyor.
1 gün içinde yaptılar gün sonuna bittiği için sonraki gün almak zorunda kaldım.
Şimdi anladınız mı?

En iyisi mağazaya gidip 1 saate montaj yaptırıp. Arabaya koyup sistemi kendin getirmek. Mağazaları açık değil şuan koronadan tabi o ayrı konu.
Öyle tabii ki ama bizim buradaki Vatan mağazası küçük ve pek bir şey yok. 18 ve 19 Mayıs için sokağa çıkma yasağı olmasa önümüzdeki hafta kesin gelirdi ama 2 günlük sokağa çıkma yasağından dolayı 3. haftaya da sarkma ihtimali var. Beni en çok da bu sinir ediyor, 2-3 hafta teslim süresi mi olur şaka mı bu.

Merhaba ben OEM sistemi normal mağazadan aldım 2 günde elimde oldu. Ama UPS kargo ile çalıştıkları için kaç yıl süreceği belli olmaz :D (son cümlede biraz mizah vardır.)
OEM sistemi mağazaya gidip topladığınızda nasıl aynı fiyata aldınız? Şuanda 1660lı bir sistem var ve baya ucuz, 4600lira. Mağazaya gitsem bana aynı fiyata verirler mi?

Mantıken aynı fiyatta olması gerekli.
OEM sistem sepete parçaları tek tek ekliyor ama indirimli şekilde ekliyor, mağazaya gidip "Ben bu sistemi alıcam" dediğimde sadece İnternette satılıyor diyebilirler. Yada oradan da toplayabilirler, bilemiyorum. Fakat şuanda zaten mağazaları kapalı. OEM temsilcisine sordum "Kargo yoğunluğundan dolayı sipariş geç ulaşabiliyor,tam bir söz veremeyiz ancak biz çoğunlukla aynı gün kargoya teslim ediyoruz. Son olarak ortalama 3 iş günü içinde teslim edildiğini söyleyebilirim" yazdı. Tam böyle yazmadı ben kısaltarak yazıyorum. Yani kargo şirketi ile alakalı olabilir.

OEM sistem sepete parçaları tek tek ekliyor ama indirimli şekilde ekliyor, mağazaya gidip "Ben bu sistemi alıcam" dediğimde sadece İnternette satılıyor diyebilirler. Yada oradan da toplayabilirler, bilemiyorum. Fakat şuanda zaten mağazaları kapalı. OEM temsilcisine sordum "Kargo yoğunluğundan dolayı sipariş geç ulaşabiliyor,tam bir söz veremeyiz ancak biz çoğunlukla aynı gün kargoya teslim ediyoruz. Son olarak ortalama 3 iş günü içinde teslim edildiğini söyleyebilirim" yazdı. Tam böyle yazmadı ben kısaltarak yazıyorum. Yani kargo şirketi ile alakalı olabilir.
Aynen baya geç geliyor, ben 13 Mayıs'da sipariş verdim 3 gün boyunca aradım eksik parça var dediler. Bu gün aradığımda parça eksiği yok, çarşamba gün kargoya verilir muhtemelen dediler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı