Vatan Bilgisayar PSU Montajı

Batuhan A.

Megapat
Katılım
30 Nisan 2015
Mesajlar
6.342
Makaleler
26
Çözümler
27
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben GTX 960'lı bir sistem toplayacağım önümüzdeki günlerde bilgisayarı vatanda toplatacağım fakat PSU'yu ordan almayacağım elimde Corsair VS450 var ben bunu toplatırken götürsem orada PSU'nun montajınıda yaparlarmı yoksa kendim mi yapmam gerekir?
 
Ben İstanbul Arterium şubesinde toplattım.Toplayan arkadaşlar çok ilgililendiler.Mesela Dvd-Rw parçasını eski bilgisayarımdan taktırdım ve yaptılar.Bence PSU'yu da takarlar.Ama ekran kartı vb. parçaları takmayabilirler.
 
Oradan alınan bileşenler ücretsiz olarak montajı yapılıyor. PSU oradan alınmadığı için net cevap veremem. Ama tahminimce yaparlar.
 
Takarlar kardeşim bir parça için laf yapacaklarını zannetmiyorum mağaza müdürüyle görüş sıkıntı çıkarırlarsa almıyorum de çık.
 
Biraz da inisiyatife kalmış bir şey çok uğraştıracak bir şey değil onlar için. Baştan söyle diğer parçalar sizden psu benden diye sorun olur mu falan diye samimi konuş, takarlar.

Bu arada 450w galiba o yetecek mi?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı