Vatan Bilgisayar Rezilliği

3 gün önce Vatan'dan sistem topladım. Ellerine liste verdim bunları istiyorum dedim. Bana sıfır diye teşhir kasa satmaya çalıştılar, istediğim ram stokta bir tane vardı onu benden yarım saat sonra gelen adama sattılar ve ramsiz kaldım. Anakartım bozuk çıktı ertesi gün birebir değişim yaptırdım o sırada işlemci fanımın 2 vidasını yalama yaptılar o şekilde kullanıyor. Siz siz olun ya bilgili bir personele yada internetten alışverişe dönün.

Arkadaşlar bu olaylar şubeden şubeye değişir. Ben ekran kartımı 3 defa yenisiyle değiştirdim hiçbir sıkıntı çıkarmadılar direk değiştirdiler. Arkadaşım bilgisayarı garantiye yollamıştı garantide nerdeyse bütün parçaları yenisiyle değiştirdiler ve tam yirminci iş gününde orjinal işletim sistemi dahil yüklenmiş olarak teslim ettiler.

Hizmetin yerden yere değişmesi ayrı saçma birde bu hizmete fazla para ödemek daha saçma.

İfadeler: CYP
Arkadaşlar her Vatan çalışanı öyle değil ama, maalesef işini bilmeyen, kazıkçı çok eleman da var. En azından bozulursa fişimiz var, belgemiz var.
Peki böyle bir durumda ne yapmalıyız?
Bu arada bende bakkal amcadan Pc toplamıştım ve, adam yeni güzel sisteme korsan W7 koydu.:-( Hala sorunları ile uğraşıyorum.

Konu açılmışken belirteyim. Vatandan Zalman Z11 Plus kasa aldım. Geri kalan sistemi inventustan aldım. Vatanın kasasının usb 3.0 portları bozukmuş. Onlar yüzünden anakartımın çhipseti gitti anakart çöp oldu. İnventus saolsun MSI Türkiye ile itibata geçip 2 hafta uğraş verdikten sonra anakartımı yenisi ile değiştirdiler. İnventusdan vaz geçmeyin derim ben.

Ben Antalya Manavgat da oturuyorum ve buradaki "Vatan"şubesinde buna benzer iğrenç rezillikler gördüm ve bilmeyen insan olabilir ama bunları kazıklamak hayatta en nefret ettiğim şeydir!
Bir müşteriye göya oyun bilgisayarı topluyor bak şimdi işlemciye yüklendi RAM bastı bir anakart koydu filan gelelim ekran kartına Sapphire r7 260x koymuş hani ekran kartının adı Dualx ya adama sordu bu çift GPU lumu adam evet dedi böyle birşey olabilirmi ya göya adam orda bikgisayar topluyor yazık! Orada sistem toplayan insanlarda bir suçu var araştırmıyor kolaya kaçıp saçma bir ürünü alıyor gidiyor insanlar araştırıp sinerjiden filan alsa keşke...

Bahsettiğin şube Gaziosmanpaşadaki olan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…