Vatan Bilgisayar Rezilliği

Malesef ülkemizde iş sıkıntıları ve liyakatın olmaması her alanda bu ve bunun gibi sorunları doğuruyor. Hayatı boyunca oem ile ilgilenmemiş insanlara al bunu sat dediklerinde ortaya bu çıkıyor. Allahtan technopat vb. bir kaç tane sağlıklı, doğru, detaylı bilgi veren site ve yardımlaşmaya çalışan insanlarla dolu bir iki forum var. Açık açık söyleyeyim çoook fazla şey öğrendim buradan. :)

Vatan personeli haklı. Ne yapsın, kötü malları bu işten anlamayan birine satıyor, mal elinde mi kalsın, sonra patron ne der?

Aynen insanları dolandırarak malları satsınlar nasıl olsa tüketici anlamıyor bu işlerden. Güzel zihniyet.

O yüzden alışverişleri İnternet üzerinden yapın satıcılarla karşı karşıya gelmeyin :D Ayrıca o Casper alan zaten baştan hata yapmış çeksin çekeceğini, kaç senedir anlatıyorum alınmayacağını.

Haklısınız vatandan bir şey alınmaz. Ama şöyle bir durum var ailelerimiz reklamlarda şubelerde hep vatan reklamları görüyor bu sebeple güvenilir zannediyor. Ben kendimden biliyorum sinerji bilgisayar'ın ne kadar güvenilir olduğunu biliyorum ne kadar anlatsam dahi ailem vatandan alacaksın diyor. Eski kafa değişmesi zor yani benim gibi yaşınız daha 18 olmamış ve ailenize laf geçiremiyorsanız vatandan başka çare kalmıyor.

Arada bir şu Vatan Bilgisayar'ın çalışanları bakkal çırakları gibi oluyor.
3-4 ay önce bakkaldan R7 250 almak istedim. Bende 350 W PSU var, dedim. Bana 750W PSU almamı söyledi. Sanki R9 295x2 alıyoruz.
ACD85EA3BB1132679007515881472_232c78199fd.5.1.jpg

Haklısın adam bana 1000 lira olan sistemi 1500 tl'ye satmaya çalıştı. Gitti pahalı parça koydu kötü ekran kartı koydu bana hiç gerekmeyecek parçalar koydu. Bende çok diye almadım ben daha iyisini 100 fazla 1600 tl'ye monitörle alacağım, adam gitmiş r7 240 koymuş çok iyi oynatır diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı