Vatan Bilgisayar rezilliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abartmissin kutuda yamukluk var bantlar yırtık diye ürün mü iade edilir saçmalık kusur tamamen sende ürün beğenmiyorsun kutuya bakip iade edeni de ilk kez görüyorum.
Ama o sorun kargocu yüzünden oluyor ve kutuyu açarsa kargoyu iade edemez daha doğrusu kargocudan günah gider. Ancak açmadan kargocuya tutanak tutabilir böylece hem müşteri hem de firma zarara girmez.

Yapman gereken tek şey ürünleri açmadan fotoğraf çekmek ve ürünleri açtığın esnada video kaydı almak. Bir hasar veya kusur varsa videoda herşey görünür. Bu şekilde teslim aldığın 10 kargodan 8 ini iade edersin. Ben ne hasarlı koliler teslim aldım içinden ürünler sapasağlamdı. Bazı tertemiz aldığım kolilerin içindeki ürünler ise ciddi hasarlıydı.

Şu vatanla sorun yaşamayan bir biziz herhalde 4-5 kere telefon aldık sıkıntısız monitör televizyon vs de aldık hiçbir şey yaşamadık bilgisayarda dizdik.

Vallahi hocam bize hiç denk gelmedi büyük ihtimalle biri ürünü iade etti sizde o ürünü aldınız iade edilen ürün sonuçta sıfır oluyor adam şeklini beğenmiyor ürün garantiye gidiyor sonra ambalajlanip tekrar satışa sunuluyor her iade ürün çöpe gitmez sonuçta kutunun hasar görmesi beni çok alakadar etmez ürün eksiksiz ve kusursuz ise sıkıntı yok.

Ben ambalajlarda ciddi bir kusur göremedim. Sizi suçlayamam iade hakkınız var. Ama bu durumda belirttikleri üzere mağazadan teslim alma seçeneğiniz vardı. En azından gönlünüz rahat bir şekilde mağazadan sorunsuz alabilirsiniz. Ben en son monitör aldığımda ambalaj üzerinde küçük bir yırtık vardı darbeye bağlı iade etmedim. Bir sorunda yoktu. Topladığım bilgisayar parçalarınıda hep mağazadan aldım ve kendim topladım. Ambalajlarda en ufak çizik dahi yoktu. Bu arada emin olamadığım X670e Hero anakart kutu açık gibiydi ama internetten izlediğim videolarda da benzer şekilde olduğundan bir sorun olmadığını düşünüyorum.

Tamamen şube sorumsuzluğu diye yorumluyorum. Ben geçen ay bilgisayar topladım hiç de bir sorun çıkmadı. Şanssızlık olmuş biraz sizin için açıkçası.

Kusura bakmayın da Amazon, MediaMarkt veya Teknosa'dakiler uçakla mı geliyor? Onlar neden eksiksiz, hasarsız kutu? Adamların işini baştan savdığı bariz ortada.

Vallahi dostum ben 7 yıl boyunca çalıştığım tekstil firmasının alışveriş merkezlerindeki mağazalarına ürün taşıdım. Hani sen dedin ya MediaMarkt uçakla mı geliyor diye şimdi kargo ismi vermekte istemiyorum mal kabul garajlarında MediaMarkt firmasının televizyonlarını araç boşaltırken öyle güzel kaldırıp kaldırıp atıyorlar ki 20 kutu televizyon indirdiyse kargocu öyle kutuları araç arkasından atarak 10 tanesini rahat kırmıştır. Yani uzun lafın kısası firmalar ürünü kargoya teslim ediyorlar fakat kargoyla taşıma esnasında kendi personellerini de kargocuyla yollayamıyorlar. Kaldı ki diyelim kargoyu İstanbul'dan aldı aldığı gibi yola çıkıp da yaldır yaldır sipariş verdiğin şehre getirmiyor ne yazık ki.

Naçizane hatan yahut yanılgın şubeden teslim alsa idin almak isteğin parça şubede yoksa ödemesini yap şubeye gelsin ıslak mı yamuk elaminin gözünün önünde aç gözünün içine şok internetten çok PC bileşeni aldım satıcı yorumları puanlay ürün yorumları puanlarina göre hiç sıkıntı yaşamadım vatan danda şubeden gidip aldım bir sorun yaşamadım geçmiş olsun.

Merhaba kardeşim baştan sona kadar okudum koli olayını biraz abartmış gibisin üstünde başka bantların olması olabilir kendi kolisini üretmiyor sonuçta bu kadar uğraşacağına mağazadan gidip hazır sistem toplasan hem stres olmazdın hem de gayet güzel ilgileniyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…