Vatan Bilgisayar rezilliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam çok geçmiş olsun. Ben vatan çayyolu şubesinden 2020 6 Haziran da sistem topladım. İlk baş garantisi rahat olur ve toplanmış gelir diye aldım. Gayet memnun kaldım. Ürünlerimin garantisi bitmiş olmasına rağmen yani Vatan tarafında bitmiş olmasına rağmen Asıl onların da aldıkları yere seve seve kargoladılar benim Aldığım ürünü hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar gayet de memnunum Siz nereden ne temin ettiğiniz bilmiyorum Fakat eğer hala böyle bir düşünceniz varsa çay yolu şubesine öneririm

Bu kadar abartılacak bir olay görmedim burada. Madem böyle bir sorun var mağazadan teslim alabilirsiniz.

Dostum keşke ilk iadeden sonra ısrar etmeseydin. Yanlış yaptığını gördüğün bir firmada niye bu kadar ısrarcı oldun anlamış değilim geçmiş olsun. Bu arada dolar kuru tavan yaptı demişsin kafam takıldı, ağustostan günümüze 1 lira fark var ben senin yerinde olsam ilk iadede başka firmadan alışveriş yapardım ki bana kalırsa bir lira da çok büyük fark değil çünkü forumda daha önce dolar 8 lira iken sistem alamayıp parayı biriktirip sonrasında dolar 13 lira olunca bilgisayar almaktan vazgeçen arkadaşlar da vardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı