onurkral14
Kilopat
Daha fazla
Pazar günü Vatan'dan PC topladım. Olay ise elemanlarının işi bilmemesi ve ben sırf bu yüzden 2 defa Urla dan İzmir'e gittim geldim. Hiçbir şey bilmiyorlar. Windows için 800 TL para istediler ve ben de kabul etmedim kendim dışarıda kurdururum diye. Dışarıdaki bir yerden Windows kurdurmaya gittim ama maalesef kuramadı ve bana bir uyumsuzluk var dedi ben de bunun üzerine Vatan'a gittim onlar da bana BIOS ekranını açtı ve her şeyin çalıştığını söylediler ve davranışları hiç hoş değildi. Bizi küçük gördüler ve gönderdiler işletim sisteminin kurulmama sebebinin korsan işletim sistemi olduğunu söylediler ve bize 800 TL'lik işletim sistemini satmaya kalktılar biz de kabul etmedik ve başka bir bilgisayarcıya gittik. İşletim sistemi belirli bir yere kadar gelip yüklenmiyordu ve sorunun kaynağına bulmaya çalıştık ve deneme yanılma yöntemi ile işlemci ya da anakart ile ilgili bir sorun olduğunu bulduk. Sonuç yarın belli olacak. Teknik eleman ile konuştuk ve sonra bilgisayarcıya verdik o da konuştu şimdi ise yarın Vatan'a gidebilirsek o kurmadıkları deneme sürümünü kurup çalışıp çalışmadıklarına bakacaklar. Yaptıkları kablolama da berbat, ne varsa içine tıkıştırmışlar. Sonuç böyle ve benimde moralim bozuk.
Son düzenleyen: Moderatör: