Vatan Bilgisayar Rezilliği

1-2 hafta önce Vatan açık değildi. Dağılabiliriz arkadaşlar.

Vatan'dan sormuş. Mağazadan almış yani arkadaşın dediğine göre. Mağaza 2 hafta önce açık değildi. Yine bir troll konuyla karşı karşıyayız.

Ben de dün ya da bugün aldı sanıyorum ciddi ciddi cevap veriyorum. Neden böyle bir sahte post açma ihtiyacı hissettiniz? @oguzhnsrmn

Bende çağrı yokken boş vaktimde zaman ayırıp arkadaşa yardımcı olmak amacıyla bilgi veriyorum. Değmezmiş.

Yalanci diyen arkadaşlar yeni konu açıyorum modlar onaylayinca görürsünüz.
Eğer yalan söylemiyorsan verdiğin bilgilerde bir yanlışlık var o halde. Düne kadar tüm mağazalar kapalıydı. 1 hazirandan itibaren açılmaya başladı. Eğer dediğin gibi 2 hafta önce alınmışsa online olarak site üzerinden almış olması gerekirdi ama sen ısrarla mağazadan aldığını iddia ediyorsun. Mağazalar 1 ayı aşkın süredir kapalıydı dediğim gibi daha dün açılmaya başlandı.
Ayrıca kendini ispatlamak için yeni konuya ihtiyacın yok buradan devam edebilirsin. Ha doğru ya ben kendimi ispatlamak için konu açtım modlar onaylamadı bahanesini uyduramazsın o zaman.

Tamam burdan devam edicem atıyorum bir saniye fotoları.
arkadaşım tek bakmalik attığı için ss aldımve pcyi vatandan almış tekrar sordumben 1 hafta önce aldım gibi anlamistim benim hatam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…