Vatan Bilgisayar RX 5600XT-RX 5700-RX 5700XT sistem tavsiyesi

Bütçe
Sadece kasa için max 7500

CasualUser

Hectopat
5600 XT - 5700 - 5700 XT hangisini alacağım hakkında karar veremedim, o yüzden tüm linkleri buraya bırakıyorum. Hiçbirinde HDD yok bu yüzden ilk başta kasayı alıp sonra 1-2 TB HDD takmayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım?

Ayrıca OEM kasalarda normal toplamaya göre indirim olduğu söylendi, oradan HDD satın alıp takmalarını söylesem indirimi bozarlar mı?

Bu yaptığım şeyin mümkün olmayacağı, sıkıntı çıkaracağı vs hakkında görüşleriniz varsa onları da yazın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz nereyi önerirsiniz, herhangi bir internet sitesi vs? Ürünün linkini bırakırsanız güzel olur. Kasa için bütçe 7500.

Bir de İtopya'daki hazır sistemler indirimli, ekleme-çıkarma yapılınca indirim iptal olur tarzı bir şey var mı?

5600 XT - 5700 - 5700 XT hangisini alacağım hakkında karar veremedim, o yüzden tüm linkleri buraya bırakıyorum. Hiçbirinde HDD yok bu yüzden ilk başta kasayı alıp sonra 1-2 TB HDD takmayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım?

Ayrıca OEM kasalarda normal toplamaya göre indirim olduğu söylendi, oradan HDD satın alıp takmalarını söylesem indirimi bozarlar mı?

Bu yaptığım şeyin mümkün olmayacağı, sıkıntı çıkaracağı vs hakkında görüşleriniz varsa onları da yazın lütfen.
En iyileri bu ikisi. İkisi de iyidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı