Foogybugy
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci / Müzik Prodüktörü
Güncel orta ağırlıktaki oyunlar, (pubg,gta5 vs) orta grafik ayarlarında bile 8gb barajını aşıyor. Bf5, tomb raider gibi ağır oyunlarda hiç yetmiyor zaten . Yanlış konuşmayın.
Sizde sanırım 16 GB RAM var. Bir çıkarın bakalım tekini, yetiyor mu yetmiyor mu anlarsınız.
Şunu hiçbir zaman unutmayın, Sistemde ne kadar fazla RAM varsa, ona doğru oranla o kadar fazla kullanılır. Aç bir kurt gibidir bilgisayarlar. Sen sistemine 16 GB RAM takarsın, oyun 12 GB RAM kullanır. Dersin ki 8 GB yetmiyormuş anladım. Ama tekini çıkarıp tekrar oyuna girdiğinde, Oyun 6 GB RAM kullandığını görünce şaşırırsın. Deneyin göreceksiniz.
Dostum aynı markanın aynı modelini aldığı zaman iş hallolur yani. Hatta farklı markalara sahip ama aynı frekans ve voltaj vs. gibi değerlere sahip farklı marka RAM'ler bile birbirleri ile çalışabilir. Gidin biraz araştırma yapın isterseniz. Ama bu arada şunu söylemek gerekiyor, eğer sisteminde 8 GB RAM kullanıyorsan, ya M.2 SSD ya da Samsung/Toshiba marka Sata 3 SSD kullanacaksın ki donma vs yaşamayasın.Ah be dostum şu an kullandığım PC'de 8 GB RAM mevcut. Kişisel olarak çok iyi deneyimledim. Her oyunu idare eder evet, ben de sistemi öldürür demiyorum ama yazık eder her parçanın performansına. Dual channelı kavradıysan RAM yükseltmesi yaparken eskisiyle uyum sorunu çıkacağını da anlaman lazım. Hadi hayırlı geceler.
GM 5 Plus d cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Sana da hayırlı geceler bu arada.
Son düzenleme: