Merhaba Technopat ailesi, Vatan Bilgisayardan önümüzdeki 2 3 gün içerisinde toplama pc alacağım, orda montajı yaptıklarını biliyorum fakat işletim sistemi kurup herşeyini hazırmı veriyolar, yoksa kendimiz kurup driverleri kendimiz mi yüklüyoruz ? İlk kez toplattığım için bilgim yok cevabınıda bulamadım google'da.
Yorumun için teşekkür ederim, orjinal alacak durumumda yok 250-300 tl bir sistem o zaman tek çare korsan yüklemem olucak, Peki bir soru daha sorabilir miyim ?
Aslında bende korsan yüklemeden yana değilim ama az buz da değilki fiyatı Genellikle Win7 Ultimate öneriyolar oyun için.Dreamspark biraz tuhaf gelmezmi ?
Yorumun için teşekkür ederim,orjinal alacak durumumda yok 250 300 tl bir sistem ozaman tek çare korsan yüklemem olucak,Peki bir soru daha sorabilirmiyim ?
Aslında bende korsan yüklemeden yana değilim ama az buz da değilki fiyatı Genellikle Win7 Ultimate öneriyolar oyun için.Dreamspark biraz tuhaf gelmezmi ?
Ben ilk defa pc toplattıracağım için herşeyi hazır gelmeyecek diye umuyorum, montajını yaptırıp eve getirip sistem kurduğumda gerekli programları kuracağım ama, driver falan onlara gerek olur mu ? Olursada cd falan verirler mi yanında?