Vatan Bilgisayar Sadece Montaj Yapıp Veriyorlar mı ?

Adem Yıldız

Hectopat
Katılım
17 Mart 2015
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Technopat ailesi, Vatan Bilgisayardan önümüzdeki 2 3 gün içerisinde toplama pc alacağım, orda montajı yaptıklarını biliyorum fakat işletim sistemi kurup herşeyini hazırmı veriyolar, yoksa kendimiz kurup driverleri kendimiz mi yüklüyoruz ? İlk kez toplattığım için bilgim yok cevabınıda bulamadım google'da.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemini kurmuyorlar eğer Vatandan işletim sistemi CD'si satın alırsan yüklüyorlar ama bunu onlara bildirmen gerekiyor.
Yorumun için teşekkür ederim, orjinal alacak durumumda yok 250-300 tl bir sistem :D o zaman tek çare korsan yüklemem olucak, Peki bir soru daha sorabilir miyim ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bende korsan yüklemeden yana değilim ama az buz da değilki fiyatı :) Genellikle Win7 Ultimate öneriyolar oyun için.Dreamspark biraz tuhaf gelmezmi :D ?

Dreamspark niye tuhaf gelsin ki? bende dreamspark kullanıyorum normalden bir farkı yok hatta bazı güncellemeler daha önce geliyor.
 
Ben ilk defa pc toplattıracağım için herşeyi hazır gelmeyecek diye umuyorum, montajını yaptırıp eve getirip sistem kurduğumda gerekli programları kuracağım ama, driver falan onlara gerek olur mu ? Olursada cd falan verirler mi yanında?

Dreamspark niye tuhaf gelsin ki? bende dreamspark kullanıyorum normalden bir farkı yok hatta bazı güncellemeler daha önce geliyor.
Aslında dediğiniz daha mantıklı geliyor ama Win7 yine aklımda kalır ya :D Peki korsan olarak kursam oyunlarda fps ye bi etkisi olur mu ?
 
Kesinlikle gelmeyecektir. Bu konuda Technopat' ın birçok videosu bulunmakta. Gerekirse bizde yardımcı oluruz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı