Vatan Bilgisayar Servis Süresi

XxLapalupaxX

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Vatan bilgisayara verilen ürün en fazla kaç gün servis yolunda olur? Benim vermiş olduğum harddiskin markası WD (arızalı ürünüm). Bu markanın İzmir'de herhangi bir servisi yok, o yüzden vatan bilgisayara verdim. Acaba bu süreyi etkiler mi? En fazla kaç gün beklemem gerekir? Şu an 4. gün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Süreyi etkiliyor. Vatan'dan servise ulaşması yaklaşık 1 hafta sürüyor. Ancak servisten çıktıktan sonra hızla 2 şube arasında transferi oluyor. 2 gün de orada kaybediyorsunuz. Doğrudan servise kargo ile gönderseydiniz daha kısa sürerdi.

Peki ya vatandan servise acaba en kötü kaç günde ulaşması gerekir? Herhangi bir zaman aşımında şikayette bulunabilme hakkım var mı? Bir de bu WD markasının garantisi nasıl? Herhangi bir bilginiz ve fikriniz varsa paylaşabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@XxLapalupaxX Kağıt üzerinde 2 günde gönderilecek yazıyorlar ancak benim parçalarım servise tam 7 günde ulaştı. Şubeden servise gitmiyor. Şubeden önce merkeze, oradan da servise gidiyor. Vatan, yolda geçen süreyi tamir süresinden saymıyor.
WD servisi nasıldır bilmiyorum. HDD servisi için Türkiye'de yeterli bir alt yapı kurulduğunu düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı