Vatan Bilgisayar servisi, Vatan'dan alınmayan sisteme bakım yapar mı?

emirhxn

Centipat
Daha fazla  
Ben bir bilgisayar toplamıştım tanıdık bir abiden ama şu an bilgisayarda FC26 oynarken Alt Tab'da aşırı donma oluyor mesela, termal macun yeniletmek için, fanları değiştirmek için Vatan Bilgisayar'a gitsem onlar kontrol eder mi Onlardan toplamadığım halde? Bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam onlar dışarıdan vatandaşa bilgisayar tamir hizmeti vermiyorlar diye biliyorum. Genel olarak kendi ürünlerinin montajıyla yine kendi ürünlerinin teknik desteğini sağlıyorlar. Termal macun yenileme ve macun değiştirmeyle ilgili de birçok yardımcı olacak video var. Ayrıca macun yenileme ve fan değiştirme bilgisayarda yaşadığınız sorunun kaynağı değiller. Tabi aşırı ısınma nedeniyle de benzer şeyler olabilir. BU durumda bilgisayarınızın ısı durumunu kontrol etmeniz gerekli. Bahsettiğiniz durum büyük ihtimalle bir formatla Windows'un yenilenmesiyle düzelecektir. Yani yazılımsaldır. Ama format öncesi oyunu silip tekrar kurmayı da deneyebilirsiniz. Tabi bunu yaparken oyun Save dosyalarının da bir yedeğini alın.

reis öncelikle yanıtın için teşekkür ederim. Bilgisayarı birden fazla formatladım. FC25 oynarken bu sorun yoktu hatta hiçbir oyunda yok ama fc26'da bu sorunu yaşıyorum macunlar 6-7 ay kadar bir süredir yenilenmedi. Bilgisayarı soğutan fanlardan birisi ya da ikisi çalışmıyor yani ekran kartının fanları da ısınınca aktif oluyor ben bu sorun için ne yapmalıyım önerdiğiniz formatı denedim olmadı çünkü.

Hocam oyun da biraz sıkıntılı diye biliyorum. Hem daha yeni çıktığı için de optimizasyon sorunları olabilir. Sistem özellikleriniz de oyunun ortalama olarak istediği özelliklerde mi?
önerilen 12 istiyor fc26 benim 16 gb ram, işlemci i5 12400f ekran kartıda nvidia geforce rtx 4060 8 gb yani sistem kaldırıyor aslında ama alt tabda garip bir sıkıntı var

önerilen 12 istiyor fc26 benim 16 gb ram, işlemci i5 12400f ekran kartıda nvidia geforce rtx 4060 8 gb yani sistem kaldırıyor aslında ama alt tabda garip bir sıkıntı var
bir de bir sorunum var hocam sadece fc25i ve fc26'yı ilk açışımda bilgisayar mavi ekran yiyor.

bir de bir sorunum var hocam sadece fc25i ve fc26'yı ilk açışımda bilgisayar mavi ekran yiyor.

fc26'yı açıyorum ilk açış direkt mavi ekran veriyor

her türlüsünü denedim hocam dediklerinizin, bir çözüm yolu yoksa yapacak bir şey yok. Yine de konu hakkında desteğin için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…