Vatan Bilgisayar Servisi

Hele ki tavsiye ettiğim ISO indirici, direkt olarak Microsoftun sitesinden orijinal şekilde indiriyor. Kurduktan sonra bende etkinleştirme dahi istememişti. Bilmem sizde de öyle olur mu. Tamamen tesadüf de olabilir

Win 10 kurulumu yaparken ssd min üstüne tıkladım ve yeni demeyi unutmuşum. Windos old dosyası çıktı ve ssd de bulunan oyunlarım silinmemiş sizce tekrar mı format atmalıyım

Win 10 kurulumu yaparken ssd min üstüne tıkladım ve yeni demeyi unutmuşum. Windos old dosyası çıktı ve ssd de bulunan oyunlarım silinmemiş sizce tekrar mı format atmalıyım
Her ne kadar yöneticiler yedeğin geri yüklenmediğini de yazmış olsa bu mesajı sabah cevaplamıştım. Tamamen silip format atmalısınız.

Öncelikle hepinize teşekkürler, bilgisayarıma yeniden temiz kurulum yaptım ve orijinal key satın alıp etkinleştirdim. Bilgisayar ilk günkü gibi oldu. Tek bir sorum var sürücüleri nasıl güncelleyeceğime dahi bilgi verirseniz harika olur. Gerçekten çok teşekkürler, bu konuda size minnettarım..

Windows 10 64 bit mi 32 bit mi kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…