Anladım, bu gün bana çok yardımcı oldunuz bir sürü şey öğrendim çok teşekkürler. Son bir sorum olacak temiz kurulum nasıl yapıcam.Size tavsiyem o şekilde olacaktır. Temel bileşenleri siz kurun. Gerisini Windows halleder zaten![]()
Ne demek faydalı olabilmişsek ne mutlu bize. İlk öncelikle kurulum diskin yoksa veyahut Flaş bellek oluşturmadıysan daha öncelikle Windows ISO Downloaderı indirip oradan temizcecik bir Windows ISOsu temin etmendir.Anladım, bu gün bana çok yardımcı oldunuz bir sürü şey öğrendim çok teşekkürler. Son bir sorum olacak temiz kurulum nasıl yapıcam.![]()
Muhtemelen sistem tam biçimlendirme yaparken gitmiş gibi. Ya tam hazır veya takılı olmadığında öyle silik görünür ve biçimlendirme sorar, ya da işlem yarıda bitmiş ki bu zaten her şeyiniz silindi anlamına geliyor. Siz en iyisi yedeğinizi, içeceğinizi alın şöyle bir yaslanın tertemiz bir format atınYeni fark ettiğim bişey oldu win 10 sıfırlamasını geri aldıktan sonra oldu d diskimin altın hiç bir şey yok sağ tıkladığımda biçimlendir diyor d diskimdeki bütün şeyler gitmişmidir ve nasıl biçimlendiricem
Bildiğim kadarıyla mümkün olmayan bir şeySanırım bu gün format işlemini gerçekleştiremeyeceğim, içindeki dosyaları silmeden biçimlendirme gibi bi şansım var mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.