Vatan Bilgisayar sipariş

İnternetten siparis ederseniz kargo ucreti oluyor galiba bazi urunlerde. O da 3-5TL gibi cuzi bir miktar.
Eger subeden alacaksan, sadece urunlerin tutarini odeyeceksin.

Oğulcan yanlış anladın arkadaşın dediğini. Arkadaş mağazada bulunmayan bir ürünü getirtmek istersek ücreti önce mi, sonra mı öderiz diye soruyor.

Önce değil, ürünü teslim alırken ödersin Can.

Oğulcan yanlış anladın arkadaşın dediğini. Arkadaş mağazada bulunmayan bir ürünü getirtmek istersek ücreti önce mi, sonra mı öderiz diye soruyor.

Önce değil, ürünü teslim alırken ödersin Can.
Ben onuda Vatandaki görevliye sordum. Sen ürünlerin parasını ödüyorsun, olanı alıyorsun, olmayan ürünler için sana makbuz veriyor. Diyor ki, mesela 3 gün sonra gel al. Sende 3 gün sonra makbuzu götürüyorsun. Ve ürünleri alıyorsun.

Ben onuda Vatandaki görevliye sordum. Sen ürünlerin parasını ödüyorsun, olanı alıyorsun, olmayan ürünler için sana makbuz veriyor. Diyor ki, mesela 3 gün sonra gel al. Sende 3 gün sonra makbuzu götürüyorsun. Ve ürünleri alıyorsun.

Arkadaşlar daha net bir şekilde anlatayım diyelim ki ben bir PC topladım fiyatı 3000 TL tuttu. Her parça bulunduğum mağaza da var sadece ellerinde Anakart'dan olmadığını söylediler ve bana başka bir şubeden getireceğiz dediler he işte tam da burası eğer başka bir şubeden getireceklerse kargo parası veriyor muyuz ?

Tabi ki hayır. Öyle bir şey söz konusu olamaz. :)
Ben adamlarla muhabbet ettim öyle bir şey demediler. Zaten alacaklarını zannetmiyorum ama istersen sen şubelerini ara. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı