Vatan bilgisayar sistem testi

bugter

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar eminim hatırlıyorsunuzdur. Battlefield 4 oynarken pc kapanıyordu. Vatan bilgisayar da 2 gündür duruyordu kasa. Bugün almaya gittim ve 2-3 saat test ettiklerini ve hiçbir şey olmadığını dediler. Ben de şaşırdım. Sonra bana isterseniz buyurun deneyin dediler. Ben de kabul ettim ve 20 dakika Battlefield 4 oynadım ekran kartı 53 derece idi. Klima kapattırdım bu arada.

Fakat bana bir şey değiştirmedik deseler de bana inandırıcı gelmedi. Çünkü kasanın camındaki mavi led fan ile kasanın üstündeki mavi led fanı değiştirmiş. Ben fark edince öyle söyledi. Ve işlemci soğutucusunun yerini değiştirmiş arkaya doğruymuş önceden biraz daha öne aldım dedi ve ekran kartından sapphire sembolünden ışık gelince ben de dedim ki ben kullanırken böyle bir ışık gelmiyordu dedim. O da ben bastım düğmesine dedi. Siz ne dersiniz bu dediklerim hakkında ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Sistemi Vatan'a toplattı iseniz büyük ihtimalle ilk kurulumu yanlış yapmışlardır.
Şikayetiniz üzerine Yanlışlıkları fark edip olması gereken kurulumu yapmışlardır.:D
Hocam bu dediklerim yani vatanın ilk önce bir şey yapmadık daha sonra üsteki fan ile alttaki fanı değiştirdik, soğutucuyu az daha öne aldık, ekran kartı düğmesine bastık demeleri kapanmayı engeller mi ?

Hocam bu dediklerim yani vatanın ilk önce bir şey yapmadık daha sonra üsteki fan ile alttaki fanı değiştirdik, soğutucuyu az daha öne aldık, ekran kartı düğmesine bastık demeleri kapanmayı engeller mi ?
Eğer Fan yönleri ters tarafta olup daha sonrada olması gereken yöne çevirdi iseler olabilir.

Eğer Fan yönleri ters tarafta olup daha sonrada olması gereken yöne çevirdi iseler olabilir.
Olabilir. Bide bende Hyper T4 içerisinden çıkan bütün parçaları getirmemi istedi. Galiba bir parça varmış o da takılırsa daha iyi olur dedi bana. Bende tamam dedim. Yarın gene gideceğim.:hasta:

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı