Vatan Bilgisayar SSD İndirimleri

• Konuyu başlatan ION
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.072
Ben olsam Amazon'dan alırım Amazon daha mantıklı ikisinde 2 yıl garantili şu var kullandığınız süre içinde herhangi bir sorun olduğu zaman Amazon para iadesi veriyor vatan ve Samsung servisi vermez.
Satıcı Amazon TR olduğu sürece ben de daima amazondan alışverim yaparım ve desteklerim ancak burada satıcı Amazon Germany. Hem kargo geç gelecek hem de 5 yıl garantiden muaf olacak. Ayrıca bu Samsung ssd 5 yıl yurtiçi garantili. 2 yıl sonra bozuldu diyelim ? Amazon destek sunmayabilir, haklı da. Ayrıca satmak istediğimiz zaman 2.elde diyelim birisine sattık o arkadaşta bozuldu ürün. Sattığımız kişi nasıl destek alacak. Bizi mi arayacak Amazon'a gönderelim diye. Bence Amazontr dışında alışveriş yapmak doğru değil en azından garanti ve dayanıklılığın hassas olduğu ürünlerde.

Satıcı Amazon TR olduğu sürece ben de daima Amazon'dan alışverim yaparım ve desteklerim ancak burada satıcı Amazon Germany. Hem kargo geç gelecek hem de 5 yıl garantiden muaf olacak. Ayrıca bu Samsung SSD 5 yıl yurt içi garantili. 2 yıl sonra bozuldu diyelim? Amazon destek sunmayabilir, haklı da. Ayrıca satmak istediğimiz zaman 2.elde diyelim birisine sattık o arkadaşta bozuldu ürün. Sattığımız kişi nasıl destek alacak. Bizi mi aracak amazona gönderelim diye. Bence amazontr dışında alışveriş yapmak doğru değil en azından garanti ve dayanıklılığın hassas olduğu ürünlerde.

Ben Corsair iCUE LCD yükseltme kiti aldım Amazon Germany'den 6 günde geldi bir de bozuldu diyorsun Amazon sonuna kadar destek oluyor Amazon'un hangi sitesinden alıyorsan al 2 yıl garanti veriyor Amazon Germany de iki yıl veriyor demek tam araştırmamışsın kardeşim garanti kısmında Amazon mağdur etmez ve birde tr de garanti diyorsun servisler küçük bir sorunda hemen kullanıcı hatası var diye geri gönderiyor nerede garantilik bir durum

5 yıl dediğin servis garantisi değil SSD yi kullanım garantisi TBW diye bir kullanım kotası var

Nays nedir hocam ? nasıl alacaz o fiyata
Nays işbankasına ait bir mobil uygulama. Üye oluyorsun. Sana ait sanal bir kart ve hesap açılıyor. Sana ait iban numarası oluyor. Hesabına para atıyorsun. Alışveriş yaparken de sana özel kart bilgilerini trendyola girdiğin anda %10 indirim uygulanıyor.

Amazon Germany'den 2072 liraya aldıktan sonra olmadı bu. Kargoya verilmemiş olsa iptal eder buradan alırdım. Ne alsam ertesi günü aynı ürün daha iyi bir fırsatla karşıma çıkıyor.

Hocam bende de tam tersi ne alsam ertesi gün 2 katına çıkıyor HyperX Quadcast aldım 1800 TL'ye MediaMarkt'ta 3000 lira bandına çıktı sonra Logitech superlight X aldım 1300 TL'ye 2700 TL'yi gördü :D şaka gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı