Çözüldü Vatan bilgisayar Tamir ve TEknik Servis İmkanları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ahmet123

Hectopat
Arkadaşlar ben yakın zamanda kasayı toplamaya başlayacağım. Sadece ram, ekran kartı, güç kaynağı alacağım diğer bileşenlerim iyi durumda.
Vatan bilgisayardan almayı düşünüyorum ama bazı sorularım var ona göre karar vereceğim. Bakkal dan da toplayabilirim.

Vatan bilgisayar bileşenleri aldıktan sonra montajı yapıyor mu? Yapıyorsa ne kadara yapar, işletim sistemi yüklüyor mu, yükledikten sonra driverları yada gerekli programları yüklüyorlar mı?
Para karşılığında garanti olmadan tamir, bakım vs. yapıyorlar mı?
Bakkallar bütün bunları yapıyor ama güvenemiyorum inşallah olumlu cevap alırım. Yoksa sistemi vatan bilgisayardan toplayıp bakkalla montaj yaptırmak zorunda kalacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neye gör parça alıcaksın ve bütçen nedir ? Diğer bileşenlerin nedir ? Vatan'a faturanla gitiğin sürece montaj yapar. Vatan'dan Windows alırsan yüklerler ama 250-300tl gibi bir fiyattan aşağı Windows 8 veya 8.1 yok. Parçan bozulursa garanti kapsamında bir arzan varsa parçanın servisine parçayı gönderirler.

Daha önce sistem toplama konusu açmıştım zaten. Sadece vatan ile ilgili sorum vardı sordum.

Vatan Bilgisayar köklü bir kuruluş sana korsan XP vs kurmaz, ama bakkallar kurar. Bunu istiyorsan adresi biliyorsun GT9500 ekran kartını sana bir güzel satarlar birde tozlu CD'den sürücü kurarlar, XP kurulunca tam olur.
Vatana güvenebilirsin, ve para almıyorlar.

Merhaba, Vatan Bilgisayar'da satış temsilcisi olarak yazıyorum, sisteminiz toplu olsa sadece RAM alsanız ve takmanızı istiyorum deseniz bile takılır. İşletim sistemi satın alındığı takdirde yüklenir ve isteğiniz dahilinde driver ları da yüklenir. Para karşılığında garanti olmadan tamir, bakım vs. yapılmıyor normalde ama insiyatif alarak yapan arkadaşlar olabiliyor arada. Bu arada çoğu haftasonu yüzde 30 indirim oluyor o günelrde windows 8.1 single language 64 bit 209 tl gibi bir fiyatı oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı