Vatan Bilgisayar toplama bilgisayar değişimi yapar mı?

Sameterko

Hectopat
Daha fazla  
Daha dun aldigim toplama bilgisayarda ekran karti MSI GTX 1050 Ti 4 GB OC bilgisayar okumadi ve herhangj bir FPS oyununu acmaya calisinca acmiyor. Acilsa bile 1 FPS'te ve kasma sorunu oluyor. Nvidia GTX'ler yorumlara gore cop bir sistemmis. Ben de arastirmalarima gore ve tavsiye uzerine yeni bir toplama bilgisayar yaptim. Acaba o yaptigim toplama ile simdiki toplama bilgisayari verip degisim yaparlar mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha dun aldigim toplama bilgisayarda ekran karti MSI GTX 1050 Ti 4 GB OC bilgisayar okumadi ve herhangj bir FPS oyununu acmaya calisinca acmiyor. Acilsa bile 1 FPS'te ve kasma sorunu oluyor. Nvidia GTX'ler yorumlara gore cop bir sistemmis. Ben de arastirmalarima gore ve tavsiye uzerine yeni bir toplama bilgisayar yaptim. Acaba o yaptigim toplama ile simdiki toplama bilgisayari verip degisim yaparlar mi?
HDMI ya da DVI kablosunu ekran kartına taktınız mı? GTX'ler çöp değil, kim söylediyse iyi sallamış. 14 gün içerisinde parça değiştirebilirsin hatta para iadesi bile alabilirsin.

HDMI ya da DVI kablosunu ekran kartına taktınız mı? GTX'ler çöp değil, kim söylediyse iyi sallamış. 14 gün içerisinde parça değiştirebilirsin hatta para iadesi bile alabilirsin.
Elindeki ekran kartını satmak isteyen 2-3 adi bakkalın çabasıdır. GTX 1050 Tİ 1080p'de çok güzel iş yapan bir kart. 1 FPS vermesi hiç normal değil. Bütün bileşenleri bizimle paylaşın. Yazılımlar ve işletim sistemi, çözünürlükten kullandığınız ayarlara kadar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı