Vatan Bilgisayar & Toplama

Ozan

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Finans
Arkadaslar merhabalar. Yarin Vatan bilgisayardan guzel bir bilgisayar toplayacagim. Fakat benim toplamaya maalesef vaktim olmayacak. Kendim toplamayi planliyordum ama bazi sorunlar olustu. Toplamak icin sure ayiramayacagim.Sorum su, duyduguma gore vatan bilgisayar calisanlari kasalari cok bastan savma, uyduruk bir sekilde topluyolarmis. Ozellikle kasa ici kablo sistemi berbatmis. Eger gercekteb boyleyse, kime toplatabilirim. Ne yapmaliyim. Sistem intel haswell tabanli yaklasik 3600 tllik bir sistem olacak. Oneri ve yardimlarinizi bekliyorum.

Vatan'a toplatma sakın. Üvey evlat muamelesi yapıyorlar :D İç güveysi gibi davranırlar kasana.

Eğer tanıdığınız birisi var ise, illa bilgisayarcı dükkanı olmak zorunda değil. Mesela bu forumdakilerin çoğu gözü kapalı toplar bir sistemi.
Bilgili ve tecrübeli, bu işlerle uğraşan bir akraban var ise ona toplatabilirsin.

Yoksa yakınınızdaki güvenilir bir servise toplatın. Veya akrabanız olan bir bilgisayarcıya.

Birde 3600 lira sistem tavsiyesi mi istiyorsunuz ?

Hizli geridonusunuz icin tesekkurler. Hayir sistemi coktan sectim. Sistem tavsiyesi istemiyorum. Bir arkadasim toplayacakti sozde, ama konu muhabbeto gecip projeye donusunce ulkeyi terk etti :) kolpanin krali imis meger. Peki, bu sitede bana kim yardimci olabilir. Recep bey ve Ali bey sistem toplama videosu adi altina falan yardimvi olabilirler mi acaba ? Ya da baska arkadaslar.

Maalesef kendisine ozel mesaj gonderemiyorum. Forumda 500 mesaj yazmis olmam gerekiyormus. Alternatif sekilde nasil ulasabilirim acaba ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı