Vatan Bilgisayar tüketici hakem heyeti kararını uygulamıyor

Burakqncel

Hectopat
Vatan Bilgisayar tüketici hakem heyeti kararını uygulamamaktadır, 1009TL'ye satın aldığım Razer 8KHz model mouse arızı verince garantiden faydalanmak istedim fakat iade kabul ettiler, ürün 2099 TL olmuştu enflasyon yüzüne yarı yarıya zarar ettim ve tüketici hakem heyeti'ne başvurdum. Şu an farenin güncel değeri 3200 TL civarı. Tüketici hakem heyeti 12/08/2024 tarihinde "iadenin iptaline şikayet konusu ürünün ayıpsız misli ile değişimine" kararı verildi, 17/09/2024 tarihinde arandım ürünün stokta kalmadığı ve tarafıma Razer Viper V2 Pro gönderilebileceği teklif edildi ve bende kabul ettim. 07/10/2024 hala beklemedeyim tarafıma hiçbir ürün gönderilmedi, mail adreslerine yazıyorum siteden yazıyorum herhangi bir geri dönüş yok ilgilenilmiyor, tüketici hakem heyeti kararı uygulanmıyor, ne yapmam lazım, yardımcı olur musunuz?

Karar resmi buradadır.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-07 233027.png
    534,6 KB · Görüntüleme: 88
2 hafta geçtikten sonra ki geçmiş icraya verebilirsiniz.

TwitterX site üzerinden sayfasına yoruma da yazın uyarın.

Vatan ile benim de şu an sıkıntım var. 46 gün önce servis için yolladığım anakartım için ne iade ne değişim kararı uyguluyorlar. Müşteri hizmetlerini arıyorum, mail atacağım deyip geçiyor.
Genel müdürlüğe yazdım, papağan gibi "ürününüz servis sürecindedir" deyip duruyorlar. Info@vatan 'a yazdım henüz cevap gelmedi.
Bu sürede şikayetvar'a yazdım THH'e de başvurdum savunması istendi bakalım bekliyoruz

Bildiğiniz anakartı gasp ettiler. Artık bu adamlardan ürün uygunsa bile almayacağım, gidip fazla veririm başka yerden alırım.

Yukarıdaki arkadaşlar belirtmiş, ilamlı icraya başvurabilirsiniz.

İlamlı icra nedir isterseniz araştırın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…