Vatan Bilgisayar ücretsiz Windows 10 yükler mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Magadi

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Sigortacı
Vatan bilgisayardan yeni bir bilgisayar topladım bugün akşam üzeri sistemi toplanmış bir şekilde alacağım. Vatan Bilgisayar'da Windows 10 deneme sürümünü yüklüyorlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni satın alınan ve orada montajı yapılan sistemlere kurulum yapıyorlar yapmasına ancak montaja bırakırken belirtmeniz gerekirdi. Satın aldığınız elemanı bularak rica edin. Çoğu zaman müşteriyi kırmazlar. Ancak kurmazlarsa da sorun değil, kendiniz en güncel sürümü çekerek yükleyebilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Ben bir ara fan almak için gitmiştim birileri PC topluyordu toplarken de win10 yüklüyorlar dı.

Ben de dün aldım montajdan. Rica etsem herhalde yaparlardı ama zaten tek yapmanız gereken USB'yi takmak olduğu için sizde yapabilirsiniz. Hem görmüş olursunuz :)

Sen kendin de kolayca yaparsın kardeşim. 9000 TL monitörlü PC toplayacağım tavsiye verir misin?

Deneme sürümünü yüklerler ben bilgisayarı vatanda toplamıştım bana deneme sürümünü kuralım mı diye sormuşlardı.

Kardeşim ben de Vatan'dan PC toplayacağım Windows kurdular mı yoksa kendin mi kurdun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı